Boboci de trandafiri roșii Episodul 19 – Final sezon

Urmareste serialul turcesc Boboci de trandafiri roșii Episodul 19 online subtirat. “Boboci de trandafiri roșii” spune povestea emoționantă a lui Meryem, căsătorită la 14 ani într-o sectă islamică, iar acum luptă cu curaj pentru a o împiedica pe fiica ei, Zeynep, să aibă aceeași soartă ca mireasa nepotului șeicului. Ghidate de cumnata ei, o fostă membră a sectei, își dau seama că trebuie să fugă pentru a o salva pe Zeynep din ghearele puternice ale sectei.

Urmareste serialul turcesc Boboci de trandafiri roșii Episodul 19 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Temându-se să își ascundă planurile de soțul ei crud, Meryem trebuie mai întâi să câștige bani ca îngrijitoare în casa psihiatrului secular Levent, care acceptă să o ajute. În ciuda convingerilor lor religioase și progresiste contradictorii, Meryem și Levent sunt atrași împreună din punct de vedere emoțional, dar tulburările din viața lor se adâncesc pe măsură ce identitatea fiicei sale este dezvăluită. Urmareste serialul turcesc Boboci de trandafiri roșii Episodul 19 online subtirat.
Meryem (Özgü Namal), Naim și fiica lor Zeynep, care locuiesc într-un apartament asociat cu un cult, se mută la Istanbul în urma unui cutremur în orașul lor natal. Meryem, care aspiră să își trimită fiica la școală, nu este la curent cu planurile sectei și ale lui Naim pentru fiica ei. Urmareste serialul turcesc Boboci de trandafiri roșii Episodul 19 online subtirat.
Datorită unui caz medico-legal, Levent (Özcan Deniz), un psihiatru secular atatürkist, îl întâlnește pe Cüneyd (Mert Yazıcıoğlu), nepotul favorit al șeicului sectei. Levent, familiarizat cu Mortalii din anii de serviciu obligatoriu, se luptă cu perspectiva conservatoare a sectei pentru a-l ajuta pe Cüneyd, totul în timp ce se confruntă cu tulburările din viața sa personală. Secretul adus din greșeală de Levent și Meryem din trecut are potențialul de a modifica viețile tuturor celor implicați. Urmareste serialul turcesc Boboci de trandafiri roșii Episodul 19 online subtirat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse