Sotia mea periculoasa Episodul 1

Urmareste Sotia mea periculoasa Episodul 1 online subtitrat. Derin provine dintr-o familie bogată și finanțează restaurantul soțului ei cu moștenirea ei. Alper are o aventură cu partenera sa de afaceri Seda, care este și bucătar în același restaurant.
După un timp, Alper și Seda încep să-și facă planuri  de viitor pentru relația lor, dar Alper nu vrea să renunțe la averea lui Derin. Seda îl convinge să-și otrăvească soția, astfel încât să poată avea banii ei. Când decid să execute acest plan, Derin dispare în aceeași noapte. Urmareste Sotia mea periculoasa Episodul 1 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Sotia mea periculoasa Episodul 1 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Un răpitor cere 1 milion USD de la Alper și îl amenință că o va ucide dacă va chema poliția. Alper sună imediat la poliție în speranța că răpitorul îl ucide pe Derin. Cu toate acestea, poliția îl suspectează la început. Când ofițerii încep să investigheze viața lui Alper, toate secretele sale sunt dezvăluite; situația sa financiară, afacerea sa secretă și planul său de a-și otrăvi soția. Urmareste Sotia mea periculoasa Episodul 1 online subtitrat.
Întreaga lume a lui Alper se răstoarnă și începe să-și pună la îndoială viața și să-și schimbe punctul de vedere. Din acel moment Derin, Alper și alții se află într-un haos. Urmareste Sotia mea periculoasa Episodul 1 online subtitrat.

Previous articleCrime impotriva umanitatii Episodul 4
Next articlePacostea Episodul 11