Strict secret Episodul 4

Urmareste serialul turcesc Strict secret Episodul 4 online subtitrat. Strict secret este un serial de televiziune de comedie romantică realizat în Turcia, semnat de No Dokuz Productions. Sinem Ünsal și Halit Özgür Sarı sunt în rolurile principale din serial. Urmareste serialul turcesc Strict secret Episodul 4 online subtitrat.

Urmareste Strict secret Episodul 4 subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Naz (Sinem Ünsal) tocmai a absolvit academia de poliție și locuiește cu mama și unchiul ei, care sunt personaje protectoare. Pentru a învinge un șef al mafiei, forțele de poliție decid să-i folosească pe Naz și pe nebunul ofițer de poliție Pamir (Halit Özgür Sarı) împreună pentru o misiune secretă. Ca un cuplu proaspăt căsătorit, Pamir și Naz se vor muta vis-a-vis de casa familiei mafiote și vor câștiga încrederea lui Tarık Kosuoglu și îl vor aduce în fața justiției. Urmareste serialul turcesc Strict secret Episodul 4 online subtitrat.
Naz este o fată de 28 de ani care își luminează împrejurimile cu chipul ei zâmbitor și cu energia pozitivă. Ea duce o viață modestă alături de mama și unchiul ei. O iubeste foarte mult pe mama ei din cauza faptului că și-a pierdut tatăl la o vârstă fragedă. Studentă de succes la cursurile ei, Naz visează să fie ofițer de poliție încă din copilărie. Mama ei, Aynur, are vise diferite pentru fiica ei. Aynur vrea ca fiica ei să devină asistentă ca ea. Urmareste serialul turcesc Strict secret Episodul 4 online subtitrat.
Dar, în ciuda insistențelor mamei sale, Naz își realizează visul și absolvă în primul rând academia de poliție. Succesul lui Naz în academie și prevenirea unei explozii la aeroport în urmă cu câțiva ani nu trec neobservate de Sadullah, șeful filialei organizate, și o include în operațiunea pe care o desfășoară pentru capturarea lui Tarık Kosuoglu. Naz Arıca a devenit acum Soarele de vară al operațiunii. Urmareste serialul turcesc Strict secret Episodul 4 online subtitrat.
Pamir este un tânăr comisar frumos, încrezător în sine și de mare succes, în vârstă de 28 de ani. El participă la multe operațiuni secrete ale filialei organizate și le finalizează cu succes aproape pe toate. Între el și Sadullah Amir se stabilește o relație tată-fiu. Această relație este foarte importantă pentru Pamir, deoarece legăturile lui Pamir cu propria familie au fost rupte la o vârstă care poate fi numită adolescență. Urmareste serialul turcesc Strict secret Episodul 4 online subtitrat.
Asistând la înșelarea tatălui de mama în copilărie, Pamir nu are încredere în femei și își păstrează relațiile cu ele destul de superficiale. Conceptul de familie este un concept care și-a pierdut deja credibilitatea pentru el. El are o viață singuratică, aproape singur, până când începe să trăiască cu Naz în operațiunea șefului. Nu mai este Pamir Ulaş, ci Levent Güneş, soţul lui Yaz Güneş. Urmareste serialul turcesc Strict secret Episodul 4 online subtitrat.

Previous articleProcesul
Next articleMostenirea TV Episodul 324 si 325