Un nou serial care îi aduce împreună pe Șevval Sam și Caner Cindoruk: Camera de alături

Star TV, care a adus împreună cu publicul producții populare precum Yalı Çapkını, Ömer și Sakla Beni, a anunțat noul proiect de serial, au început pregătirile pentru serialul ” Camera alăturată”. Șevval Sam, Caner Cindoruk și Nazan Kesal se numără printre numele din distribuția serialului, unde au loc repetiții de audiție.

Star TV, unul dintre cele mai populare canale din lumea televiziunii, se pregătește să vină în întâmpinarea telespectatorilor cu un nou proiect de serial. Pregătirile pentru serialul “Camera de alături”, produs de OGM Pictures, au început. Serialul, care are o distribuție plină de vedete, are în distribuție nume cu experiență precum Șevval Sam, Caner Cindoruk și Nazan Kesal. Să aruncăm o privire asupra detaliilor acestei producții pe care telespectatorii o așteaptă cu nerăbdare.

Noul proiect al Star TV, “Camera de alături”, va fi adus pe ecrane sub producția OGM Pictures, care a semnat producții de succes. Serialul, scris de Mehmet Barıș Günger, Rana Mamatlıoğlu și Bekir Baran Sıtkı, este regizat de Çağrı Vila Lostuvalı.

“Camera de alături” atrage atenția prin distribuția sa de succes. Șevval Sam, Caner Cindoruk și Nazan Kesal își vor împărți rolurile principale ale serialului. În sprijinul lor se află nume cu experiență precum Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak, Bülent Polat, Nezaket Erden, Nazlı Çetin, Nilsu Yılmaz, Samet Kaan Kuyucu, İrem Kübra Bakırtaș și Melek Baykal.
Detaliile despre serial rămân sub semnul întrebării, dar se zvonește că serialul începe cu căsătoria dintre Verda Yaldız, o jurnalistă celebră, și Fikret Alabey, unul dintre oamenii de afaceri bogați ai țării, care apare ca invitat în emisiunea ei TV. Căsătoria Verdei și a lui Fikret, care surprinde pe toată lumea, va face vâlvă în tabloide și se va transforma într-un mare test pentru familiile lor.
Yandaki Oda este așteptat în curând în premieră la Star TV!

Previous articleÎngeri tăcuți Episodul 25
Next articleGolden boy Episodul 60