Arjen Episodul 6

Urmareste serialul turcesc Arjen Episodul 6 online subtitrat. Serialul, produs și interpretat de Tolgahan Sayıșman, are în distribuție nume celebre precum Talat Bulut, Ezgi Eyüboğlu, Alican Yücesoy, Dilara Aksüyek, Saruhan Hünel, Yunus Eski și Cemal Toktaș. Urmareste serialul turcesc Arjen Episodul 6 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Arjen Episodul 6 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Produs și interpretat de Tolgahan Sayıșman, Arjen, care dă și numele serialului, spune povestea unui copil care a fost nevoit să trăiască pe străzi la o vârstă fragedă și care se transformă într-un asasin experimentat. Urmareste serialul turcesc Arjen Episodul 6 online subtitrat.
Arjen, care intră în familia lui Selahattin, pe care îl vede ca pe tatăl său în serial, ia cea mai mare decizie din viața sa în timp ce îi protejează pe Selahattin și familia sa de dușmani. Arjen Nakmet, care nu ucide nevinovați, femei și copii, își pune la încercare cruzimea interioară. Urmareste serialul turcesc Arjen Episodul 6 online subtitrat.
Serialul “Arjen” aduce în rolurile principale nume cu experiență precum Tolgahan Sayıșman, Talat Bulut, Ezgi Eyüboğlu, Alican Yücesoy, Dilara Aksüyek, Saruhan Hünel, Yunus Eski și Cemal Toktaș. Serialul, în care actorul veteran Altan Erkekli este și actor invitat, este produs de Tolgahan Sayıșman. Regizat de Umut Sarıboğa, scenariul lui “Arjen” a fost scris de Altuğ Küçük. Urmareste serialul turcesc Arjen Episodul 6 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse