Vinovați de iubire Episodul 19

Urmareste serialul turcesc Vinovați de iubire Episodul 19 online subtitrat. Vinovați de iubire este un serial de televiziune turcesc de genul psihologic și dramă, produs de OGM Pictures și scris de Deniz Madanoğlu și Rana Mamatlıoğlu. Îi are în rolurile principale pe Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar și Aslıhan Gürbüz. În regia lui Çağrı Vila Lostuvalı și Çiğdem Bozali se află Çağrı Vila Lostuvalı și Çiğdem Bozali. Creat de Onur Güvenatam, serialul se concentrează pe starea psihologică a patru frați care locuiesc în aceeași casă din Istanbul și pe viața din jurul lor. Serialul a fost adaptat după romanul lui Gülseren Budayıcıoğlu Madalyonun İçi, publicat în 2004. Urmareste serialul turcesc Vinovați de iubire Episodul 19 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Vinovați de iubire Episodul 19 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Gülben și Safiye sunt două surori cu comportamente obsesive. În special Safiye se află sub influența modelelor negative ale mamei sale și acesta este motivul care stă la baza comportamentului ei. Han este singurul frate din casa în care frații locuiesc cu tatăl lor. Principalul scop în viață al lui Han este să-și protejeze familia, căreia îi este loial. Cu toate acestea, viața lui Han se va schimba după ce o vede pe İnci. El se îndrăgostește de ea și își propune să fie fericiți împreună. Urmareste serialul turcesc Vinovați de iubire Episodul 19 online subtitrat.
Han, la fel ca și cei trei frați ai săi, este un personaj cu diverse tulburări de comportament; traumele din copilărie îl determină să scotocească și să acapareze, în timp ce problemele sale de control al furiei devin evidente în atitudinea sa față de İnci pe axa “posesivității” și a comportamentelor sexiste. Neriman, sora cea mai mică a familiei, este afectată de problemele pe care le trăiește în viața de zi cu zi și în familie. Naci, profesorul ei de literatură de la școală, este fostul iubit al surorii sale mai mari, Safiye. Incapabilă să o uite pe Safiye, Naci se mută într-un hotel situat vizavi de apartamentul familiei. Inci, care este jurnalist de radio și locuiește cu fratele și bunicul ei, se va muta în apartamentul familiei lui Han, pe care l-a cunoscut și cu care s-a căsătorit după un accident. Urmareste serialul turcesc Vinovați de iubire Episodul 19 online subtitrat.
Principalul motiv al neliniștii lui İnci sunt bărbații din viața ei. Urându-și tatăl, İnci este nevoită să suporte comportamentul protector al bunicului ei, în fața loialității și loialității fratelui și bunicului ei, care are grijă de ea. Fostul ei logodnic, Uygar, se numără și el printre bărbații care îi creează probleme în viață. Pentru İnci, Han urmează o linie diferită printre bărbații pe care i-a cunoscut până acum, iar căsătoria ei bruscă este atât din acest motiv, cât și ca răspuns la situațiile familiale pe care amândoi le văd ca fiind probleme în viața lor. Cu toate acestea, atitudinea de bărbat și diferențele comportamentale ale lui Han o fac pe İnci să-și pună frecvent întrebarea dacă îl cunoaște suficient de bine. Urmareste serialul turcesc Vinovați de iubire Episodul 19 online subtitrat.
În serial, prietenii apropiați ai lui Han și İnci sunt Esat și Esra. Esat este prietenul din copilărie al lui Han și sunt, de asemenea, colegi, iar Han se referă la Esat ca fiind “singurul meu prieten”. Esra este prietena lui İnci de la radio și transmit împreună la radio. Serialul folosește frecvent flashback-uri pentru a se referi la evoluția stărilor de spirit ale personajelor și la rădăcinile problemelor lor. Urmareste serialul turcesc Vinovați de iubire Episodul 19 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse