Poveste din Anatolia Episodul 108

Urmareste serialul turcesc Poveste din Anatolia Episodul 108 online subtitrat. Poveste din Anatolia este un serial turcesc de comedie-dramă din 2020 regizat de Yahya Samancı. Serialul a avut premiera la TRT 1 pe 17 octombrie 2020. Se bazează pe motivele povestirilor nepublicate ale lui Mustafa Çiftçi. Berk Atan și Gülsim Ali joacă rolurile principale în serial. Urmareste serialul turcesc Poveste din Anatolia Episodul 108 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Poveste din Anatolia Episodul 108 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

În centrul acţiunii se află un tânăr inventator, Taner (interpretat de Berk Atan), care trăiește într-un mic orășel din stepa Anatoliei, Gedelli, străjuit de muntele Gonul (“Muntele Inimii”). Urmareste serialul turcesc Poveste din Anatolia Episodul 108 online subtitrat.
De acest munte se leagă viața locuitorilor din Gedelli, dar și o legendă care pare să nu le dea pace.  Potrivit acesteia, “când inima unui îndrăgostit este rănită, o piatra va cădea de pe muntele Gonul”. Urmareste serialul turcesc Poveste din Anatolia Episodul 108 online subtitrat.
Inima lui Taner a fost furată cu mulți ani în urmă de Dilek (Gulsim Ali), o tânără a cărei amintire plină de candoare îl bântuie încă pe acesta. Degeaba încearcă mama lui să îl convingă să-și găsească liniștea și să se căsătorească, tânărul pare captiv în trecut, ca sub o vrajă. Urmareste serialul turcesc Poveste din Anatolia Episodul 108 online subtitrat.
Viața lui Taner nu este deloc ușoară, acesta și-a pierdut tatăl, a fost nevoit să renunțe la visul de a-și continua studiile, pentru a-și întreține familia. Dar visul lui rămâne în continuare acela de a construi un aparat de zbor, iar inteligența sclipitoare și creativitatea sa îi sunt aliați în această privință. Urmareste serialul turcesc Poveste din Anatolia Episodul 108 online subtitrat.
Într-o bună zi, viața locuitorilor din Gedelli este dată peste cap, “Muntele lnimii” se cutremură din temelii.  Doi ingineri geologi vin să cerceteze cauzele acestui fenomen, iar ce nu știe Taner este că unul dintre geologi este chiar Dilek, tânăra care i-a furat inima încă din copilărie și adolescență, fata pe care nu o poate uita. Urmareste serialul turcesc Poveste din Anatolia Episodul 108 online subtitrat.
Și cum acolo unde există dragoste există și suferință, cei doi protagoniști nu vor fi scutiți de încercări teribile, al căror martor tăcut și constant este muntele Gonul. Urmareste serialul turcesc Poveste din Anatolia Episodul 108 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse