Yalı Çapkını se va difuza in Romania

Producția realizată de OGM Pictures a avut premiera în luna septembrie 2022 la Star TV. „Dragoste rebelă” este o adaptare a unei povești reale de viață care aparține scriitoarei Gülseren Budaıcıoğlu.

În Turcia, “Yalı Çapkını / Dragoste rebelă” a avut audiențe uriașe chiar de la primele episoade. Mai mult, serialul a fost în fiecare săptămână cel mai urmărit serial de dramă din Turcia.

În România, serialul care îi are ca protagoniști pe Afra Saraçoğlu (“Fiicele doamnei Fazilet”) și Mert Ramazan Demir va fi difuzat, în premieră, de Antena 1. Primul episod din noua producție turcească de pe micile noastre ecrane este programat pe 6 ianuarie 2023. „Dragoste rebelă” va fi difuzat vinerea, de la ora 20.30.

Care e subiectul serialului „Dragoste rebelă”

„Dragoste rebelă” are în prim plan o poveste dramatică, plină de suspans și întâmplări imprevizibile, care îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură, în fiecare vineri seară.

Destinul a două surori le aduce pe acestea în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul. Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan.

Deși afacerea este condusă în cea mai mare parte de către fiul său, Orhan, dar și de către cel mai mare nepot al său, Fuat, Halis în continuare ia cele mai importante decizii în companie. Mai mult, încearcă să dețină controlul și asupra familiei.

Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului. Acesta s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate. Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Vestea că magnatul caută o mireasă pentru nepotul său a venit ca un fulger pentru Kazim, pentru care singura șansă la îmbogățire sunt cele două fiice ale sale, Suna și Seyran. Ifakat o consideră pe Suna potrivită pentru a se mărita cu Ferit, astfel că stabilește ziua în care cei doi se vor întâlni și se vor logodi.

Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu. Trădările, minciunile, secretele și planurile de răzbunare își fac simțită prezența mai mult ca niciodată.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse