3 actori părăsesc serialul Coșul cu rufe!

După 12 februarie, serialul ‘Coșul cu rufe’ de la FOX, care se va numi NOW, cunoaște noi despărțiri una după alta.

Serialul “Coșul cu rufe” este urmărit cu interes în fiecare duminică. Există noi plecări din serial, care poartă povestea împletită atât de drama cât și de comedia unor femei care lucrează ca femei de serviciu într-un complex de lux.

Conform știrii lui Birsen Altuntaș; S-a aflat că 3 actori vor părăsi distribuția principală a serialului. Unul dintre aceste nume este Serkay Tütüncü, care a dat viață lui Kahraman.

Aleyna Özgeçen, care a interpretat rolul lui İlkgül în Kirli Sepeti, care și-a creat propriul public cu subiectul său colorat și a fost foarte popular, își va lua rămas bun de la proiect.

 

 

 

 

 

Un alt nume din serial care își va lua rămas bun de la echipă este Devrim Yakut… Veterana actrita și-a rupt piciorul în urmă cu ceva timp. Cu toate acestea, potrivit ultimelor informații, s-a afirmat că Yakut va reveni în echipă după un episod.

 

Pentru fiecare cartier bogat, există o armată de femei sărace care îl mențin în funcțiune. Toate aceste femei de serviciu, îngrijitoare și ajutoare casnice trăiesc după aceeași regulă: să fie invizibile. Ca și piesele de mobilier, ele sunt acolo pentru a îndeplini o funcție și atât. Doar după ce muncesc toată ziua pentru familia altcuiva pot merge acasă la ai lor și trăi ca niște oameni adevărați, cu propriile vise și dorințe.

Kirli Sepeti este povestea unui astfel de grup de femei rezistente, ale căror vieți sunt petrecute curățând mizeriile lăsate de alții. Povestea începe atunci când Meryem, una dintre aceste femei, cade în mod tragic și moare în timp ce lucra într-o casă, eveniment care trece neobservat de oamenii pe care îi slujea. İlkgül, prietenul lui Meryem, și Kahraman, un jurnalist, își unesc forțele pentru a descoperi adevărul din spatele dispariției premature a lui Meryem. Pe măsură ce caută dreptate pentru Meryem, ei încep, de asemenea, să deslușească complexitatea ascunsă a gospodăriilor pe care Meryem și celelalte doamne le servesc, aruncând o lumină asupra zidurilor dintre “noi” și “ei” în societate.

Moartea lui Meryem este un semnal de alarmă pentru prietenele ei, fiecare dintre ele confruntându-se cu propriile provocări. Songül suportă de ani de zile un angajator exigent, după un divorț dificil. De dragul copiilor ei, Songül a îndurat ani de zile un angajator exigent, după un divorț dificil. Ea este ca o soră mai mare, găsind locuri de muncă și dând sfaturi celorlalte doamne. La suprafață, Hayriye pare o femeie veselă, acceptând toate slujbele cele mai dificile și dând buzna pentru a-i ajuta pe toți cu problemele lor, însă impulsivitatea ei ascunde o sensibilitate profundă față de ceilalți, care îi aduce adesea durere. Medine, pe de altă parte, este o femeie morală, conservatoare, care suportă în tăcere relele tratamente pentru a-și sprijini sora. Dar atunci când Medine descoperă o neregulă în casa angajatorilor ei, nu o poate demasca fără să le distrugă familia.

Deși inițial percep moartea lui Meryem ca pe un incident nefericit, povestea ia o turnură mai întunecată pe măsură ce descoperă secrete tulburătoare în cadrul complexului. Pe măsură ce İlkgül și Kahraman lucrează împreună pentru a descoperi adevărul, ei se încurcă într-o rețea de realități ascunse. Casele pe care aceste doamne le curăță pot părea imaculate, dar în spatele ușilor închise se află multe secrete, nedreptăți ascunse și dorințe interzise.

Previous articleÎngeri tăcuți Episodul 24
Next articleGolden boy Episodul 59