Acea fată Episodul 45

Urmareste serialul turcesc Acea fată Episodul 45 online subtitrat. Acea fată este un serial de televiziune turcesc de dramă produs de Content House, regizat de Özlem Günhan și Deniz Yılmaz Șayir, scris de Sırma Yanık și Ali Ercivan. Serialul îi are în rolurile principale pe Erkan Petekkaya, Sezin Akbașoğulları, Dilin Döğer, Ali Öner și Cengiz Orhonlu. Urmareste serialul turcesc Acea fată Episodul 45 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Acea fată Episodul 45 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Serialul spune povestea lui Zeynep, o tânără pasionată de mediul online. Aceasta visează la o viață lipsită de griji și probleme, așa că este determinată să se axeze pe clădirea unei comunități pe rețelele de socializare și să monetizeze această pasiune.
Totuși, protagonista duce o viață săracă, cu multe lipsuri și dificultăți. Urmareste serialul turcesc Acea fată Episodul 45 online subtitrat.
În timp ce muncește pentru visul ei, Zeynep trebuie să aibă grijă de tatăl ei, Kadir, care are probleme de sănătate. Din cauza stării sale, Kadir nu poate munci, iar tânăra se simte depășită de situație. Urmareste serialul turcesc Acea fată Episodul 45 online subtitrat.
Pentru a câștiga bani, Zeynep face curat în casa lui Ozan, un tânăr cu o situație materială bună, de care se va îndrăgosti. Urmareste serialul turcesc Acea fată Episodul 45 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse