Filmul “Ziua a 3-a”, cu Yağmur Tanrısevsin și Berk Atan

Cunoscuta actriță Yağmur Tanrısevsin se pregătește să vină în întâmpinarea publicului cu noul ei film incitant ” Ziua a 3-a”. Filmul va fi lansat în aprilie 2024.

Yağmur Tanrısevsin continuă să negocieze noi seriale și filme. Între timp, au apărut primele informații despre data de lansare a filmului “Ziua a 3-a”, produs de Otto Entertainment, în care frumoasa actriță împarte rolurile principale cu Berk Atan. Filmul, în care mai joacă Derya Alabora, Efe Tuncer, Nursel Köse, Zuhal Yalçın, Nurseli İdiz și Ceren Tașçı, va fi lansat în luna aprilie.

În film, care urmează să fie difuzat pe Prime Video, Yağmur Tanrısevsin dă viață personajelor “Elya” și Berk Atan lui “Semih”. Filmul este despre Elya, o absolventă de gastronomie din Izmir care vizează o carieră academică, se lansează într-o aventură interesantă cu Semih, pe care l-a cunoscut pe rețelele de socializare.

Între timp, frumoasa actriță Tanrısevsin continuă să primească oferte din partea unor noi proiecte de seriale. Fanii ei așteaptă cu nerăbdare noul ei serial. Pe de altă parte, serialul Gönül Dağı al lui Atan își continuă drumul ca lider de audiență în cele 4 sezoane ale sale.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse