Actor invitat în serialul Parfumul mamei

Actorul de succes Sercan Badur, care își continuă de ceva vreme studiile profesionale la New York, participă în popularul serial Sandık Kokusu în calitate de actor invitat.

Serialul “Parfumul mamei” adună publicul în fața ecranului în serile de miercuri. Serialul, semnat de O3 Medya și regizat de Nezaket Coșkun, este scris de Melis Civelek și Zeynep Gür, scenariștii proiectelor care au doborât recordul de audiență. Sercan Badur se alătură serialului, care îi reunește pe Özge Özpirinçci (Karsu), Demet Akbağ (Filiz), Metin Akdülger (Atilla) și Necip Memili (Reha), în calitate de actor invitat.

Actorul de succes, care își continuă de ceva vreme studiile profesionale la New York, va participa la cel de-al 10-lea episod al serialului cu personajul “Mert”. Badur va intra în serial ca fratele personajului “Atilla”, interpretat de Metin Akdülger. “Mert”, un personaj misterios, va crea o schimbare semnificativă în fluxul serialului.

Serialul produs de O3 Medya, despre care se spune că este inspirat din evenimente reale, este scris de Melis Civelek și Zeynep Gür, iar regia este semnată de Nezaket Coșkun. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger și Necip Memili își împart rolul principal în serial.

Özge Özpirinçci revine în elementul ei în rolul lui Karsu, o tânără de 30 de ani care este blocată într-o căsnicie nefericită. Soțul ei, Reha, este un bărbat abuziv și un tată nefolositor, așa că atunci când Karsu dă naștere celui de-al treilea copil, își dă seama că nu poate avea grijă singură de cei trei copii. Pentru a ușura povara, ea decide să-l trimită pe fiul ei de trei ani, Kuzey, la Istanbul, pentru a sta cu mama ei, Filiz, pentru o vreme.
Cu toate acestea, în timpul călătoriei spre Istanbul, Kuzey dispare și, în curând, poliția renunță la căutări. După trei ani de căutări, Karsu îl întâlnește pe Kuzey într-o excursie la Mersin. Karsu este ușurată că se reîntâlnește cu fiul ei. Cu toate acestea, Kuzey, care acum poartă numele Deniz, nu o recunoaște și are o nouă familie cu Ozan, pe care îl vede acum ca pe tatăl său.
Sandık Kokusu va aduce publicului lupta unei femei puternice pentru a supraviețui, călătoria dificilă de a fi o familie și călătoria dificilă de a fi eliberată în ciuda poverilor din trecut.

Previous articleAcea fată Episodul 24
Next articleMostenirea TV Episodul 825