Bahar Episodul 16 – Final

Urmareste serialul turcesc Bahar Episodul 16 online subtitrat.O distribuție de excepție a fost reunită pentru noul serial al Show TV cu numele Bahar, produs de MF Yapım, regizat de Neslihan Yeșilyurt și scris de Ayça Üzüm. Din distribuția serialului fac parte nume puternice precum Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp și Alisa Sezen Sever. Urmareste serialul turcesc Bahar Episodul 16 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Bahar Episodul 16 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Povestea, o adaptare turcească a aclamatei K-Drama Doctor Cha, va fi centrată pe Bahar, care este la fel de învinsă ca noi toți, dar mai curajoasă decât oricare dintre noi. Când Bahar (Demet Evgar) se va confrunta cu moartea, ea va întâlni o altă latură a familiei sale, în special a lui Timur (Mehmet Yılmaz Ak), care pare “fără cusur” din exterior. Vestea insuficienței hepatice a lui Bahar va schimba toată dinamica din familie. Urmareste serialul turcesc Bahar Episodul 16 online subtitrat.
Evren (Buğra Gülsoy) va fi atât rivalul lui Timur ca medic, cât și cel mai mare obstacol al acestuia atunci când vrea să o recâștige pe Bahar. Pe măsură ce Bahar se reclădește, cu toate momentele tragi-comice specifice spitalului, povestea va insufla ideea că există întotdeauna speranță, dându-ne din când în când tuturor un respiro. Urmareste serialul turcesc Bahar Episodul 16 online subtitrat.
Bahar, în urmă cu douăzeci de ani, a absolvit facultatea de medicină, dar a ales să fie casnică în loc să urmeze o carieră în medicină. Este căsătorită cu chirurgul de succes Timur Yavuzoğlu și și-a dedicat viața soțului și copiilor săi. Familia Yavuzoğlu, aparent fericită, este zguduită de boala lui Bahar. Urmareste serialul turcesc Bahar Episodul 16 online subtitrat.
Medicul lui Bahar, Evren, este hotărât să o salveze și spune că singura soluție este un transplant de ficat. Singurul ficat compatibil din familie îi aparține lui Timur! Pentru familia Yavuzoğlu, care este pusă la încercare cu un prag major, nimic nu va mai fi la fel! Urmareste serialul turcesc Bahar Episodul 16 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse