Büșra Pekin se alatura serialului “Album de familie”

Repetițiile pentru serialul “Album de familie”, pe care O3 Medya îl va filma în împrejurimile Ayvalık și Cunda pentru ATV, sunt în plină desfășurare.

Când va începe Albumul de familie? Filmările la serial trebuiau să înceapă săptămâna aceasta, dar din cauza unor modificări de ultim moment ale scenariului, filmările au fost ușor întârziate. Între timp, actorii serialului și-au încheiat repetițiile de coafură, machiaj și costume. Un alt nume foarte talentat a fost inclus în distribuția serialului. Potrivit anunțului lui Birsen Altuntaș, acest nume era Büșra Pekin. Pekin este o actriță pe care o cunoaștem din Çok Güzel Harakterler Bunlar și care a câștigat aprecierea publicului cu interpretările sale de succes în multe seriale și filme. Ea va interpreta personajul Berna Ataman în Album de familie. Berna Ataman va apărea ca mătușa personajului lui Aslıhan Malbora, pe nume Ela Ataman.

Distribuția serialului este următoarea; Akın Akınözü (Kılıç Tütüncü), Aslıhan Malbora (Ela Ataman), Halil Babür (Kenan Ataman), Tilbe Saran (Nurten Ataman), Büșra Pekin (Berna Ataman), Feri Güler (Semiha Tütüncü), Sena Arat (Zuhal Tütüncü), Emirhan Dönmez (Ali Tütüncü), Serhat Teoman (Gökhan Kuloğlu), Arif Pișkin (İhsan Kuloğlu), Öykü Su Okur (Canan), Onuryay Evrentan Atasalihi (Zarife).

Producția este oficial în curs de desfășurare pentru noul și foarte așteptat serial al ATV, Yaban Çiçekleri (alias Aile Albümü). Produs de O3 Medya și regizat de Zeynep Günay, serialul îi are în rolurile principale pe Akın Akınözü și Aslıhan Malbora.

Serialul, care începe în Istanbul și continuă în Ayvalık, va atinge inimile cu povestea sa despre dragoste, viață și noi începuturi. În serial mai joacă Halil Babür, Tilbe Saran, Büșra Pekin, Feri Güler, Sena Arat, Emirhan Dönmez, Serhat Teoman, Arif Pișkin, Öykü Su Okur și Onuryay Evrentan Atasalihi.

Povestea lui Kılıç (Akınözü) și Ela (Malbora) a început când erau doar doi copilași… Iubirea a fost un drum lung pe care au avut de parcurs. Dar în urmă, cu mult timp în urmă… Unele povești rămân neterminate nu pentru că nu au mai rămas cuvinte de spus, ci mai degrabă din cauza absenței anumitor rânduri și fotografii necesare pentru a le finaliza… Vor putea oare aceste inimi nevinovate să rescrie acum această poveste de dragoste plină de viață cu aceeași emoție?

Cu o distribuție și o poveste care creează deja o mare curiozitate, “Yaban Çiçekleri” va apărea în curând pe ATV.

Previous articlePoveste din Anatolia Episodul 11
Next articleMostenirea TV Episodul 822