Cenușăreasa Episodul 6

Urmareste serialul turcesc Cenușăreasa Episodul 6 online subtitrat. Povestea serialului regizat de Metin Balekoğlu îi aparține lui Nehir Aytamay, iar scenariul îi aparține lui Sılan Aras Erdem și Filiz Küçük Yücel. Nume celebre precum Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Kala și Gizem Güneș joacă în distribuția puternică a serialului. Urmareste serialul turcesc Cenușăreasa Episodul 6 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Cenușăreasa Episodul 6 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Özge, care provine dintr-un mediu sărac și umil, lucrează ca bucătar la un restaurant de șase ani. Îl întâlnește și se îndrăgostește de Arat Giraylı, moștenitorul familiei Giraylı, una dintre cele mai bogate și mai bine consolidate familii din Turcia, și se căsătoresc. Urmareste serialul turcesc Cenușăreasa Episodul 6 online subtitrat.
Când Özge intră ca mireasă în conacul în care locuiește familia lui Arat, este brusc cufundată într-o lume de intrigi, mai degrabă decât într-o poveste de dragoste. Izbucnirile de furie din trecutul soțului ei, ambițiile de bogăție ale surorii lui Özge, Behiye, și umbra persistentă a soției lui Arat, Jale, decedată în mod suspect, complică și mai mult călătoria dificilă a lui Özge. Urmareste serialul turcesc Cenușăreasa Episodul 6 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse