Chestiune de onoare Episodul 2

Urmareste serialul turcesc Chestiune de onoare Episodul 2 online subtitrat. Este o adaptare a serialului italian cu 18 episoade publicat între 2006 și 2012, L’onore e il rispetto. Yigit (Kerem Bursin) și Emir (Sukru Ozyildiz) sunt doi frați care au caractere total diferite. Yigit este un tip deștept și impetuos și un afemeiat care are curaj, deși nu are educație. Emir este opusul fratelui său: este un tip timid și introvertit care a terminat recent facultatea de drept. Locuiesc fericiți cu familia lor în Ayvalik, un județ foarte mic din Turcia. Urmareste serialul turcesc Chestiune de onoare Episodul 2 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Chestiune de onoare Episodul 2 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Descarcă episod

Descarcă

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4


[/passster]

Când bunicul lor moare, se mută la Istanbul la insistentele mamei lor. Ei vând moștenirea de la bunicul lor și încep o nouă viață în Istanbul. Cu toate acestea, viața lor se schimba în acest oraș mare. Un om bogat din cartier îi ajută să investească toate economiile într-un magazin de bijuterii. Dar există o intrigă și probleme în spatele acestui ajutor. Imediat după deschiderea magazinului, sunt jefuiți și pierd totul. Întrucât nu au asigurare și deoarece acest jaf este legat de relațiile mafiote, tatăl familiei se sinucide. La scurt timp, mama devine incapabilă să suporte durerea morții soțului ei și își pierde mințile. Urmareste serialul turcesc Chestiune de onoare Episodul 2 online subtitrat.

După această tragedie, Yigit și Emir caută să răzbune familia lor, dar aleg moduri total diferite. Yigit ia calea lumii interlope, în timp ce Emir ia calea statului de drept. Cei doi frați se mai intersecteaza când se îndrăgostesc de aceeași femeie, Sibel (Yasemin Allen), care este cea mai frumoasă fată din cartier. Și povestea devine complicată când Yigit începe să o folosească pe Kubra (Burcu Biricik) ca parte a planului de răzbunare al tatălui său. Urmareste serialul turcesc Chestiune de onoare Episodul 2 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Episoade noi

Alte episoade noi traduse