Crime impotriva umanitatii Episodul 2

Urmareste serialul turcesc Crime impotriva umanitatii Episodul 2 online subtitrat. Cemal Gökdemir (Kaan Yıldırım) locuiește în Adana împreună cu familia și lucrează ca ospătar într-un restaurant. Din păcate, tatăl său se îmbolnăvește și nu are bani să-i cumpere medicamentul de care are nevoie. Urmareste serialul turcesc Crime impotriva umanitatii Episodul 2 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Crime impotriva umanitatii Episodul 2 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4


[/passster]

Tatăl său moare pana la urma, dar mai întâi îi spune că are rude bogate la Istanbul. Când a avut loc înmormântarea tatălui lui Cemal, rudele sale bogate au venit de la Istanbul, în special unchiul său Sami Gökdemir (Ahmet Mümtaz Taylan), împreună cu soția sa Emel (Deniz Uğur), fiul său Gökhan (Serkay Tütüncü) și iubita sa, Suna ( Gizem Karaca). Cemal se luptă cu unchiul său Sami, deși îi oferă un loc de muncă la Istanbul, în plus, este impresionat și de frumusețea lui Suna. Urmareste serialul turcesc Crime impotriva umanitatii Episodul 2 online subtitrat.
Zile mai târziu, Cemal decide să accepte oferta de muncă a unchiului său și pleacă la Istanbul cu mama sa Hülya (Laçin Ceylan). Se duc să locuiască într-un cartier modest al orașului și acolo o întâlnește pe Cevher (Melike İpek Yalova), care lucrează și ea în compania familiei Gökdemir și care se va îndrăgosti de el. Urmareste serialul turcesc Crime impotriva umanitatii Episodul 2 online subtitrat.
Cemal va trece prin mai multe situații pentru a deveni parte a familiei Gökdemir, se va confrunta cu mama sa și va trebui să facă față sentimentelor pe care le simte pentru Suna, logodnica lui Gökhan. Urmareste serialul turcesc Crime impotriva umanitatii Episodul 2 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Episoade noi

Alte episoade noi traduse