Decizie de ultimă oră privind serialul Deha

O decizie de ultimă oră a fost luată în ceea ce privește serialul Deha realizat de Ay Yapım cu Aras Bulut İynemli.

Mult-așteptatul serial Deha, al lui Ay Yapım, a fost amânat pentru luna septembrie. Damla Serim scrie serialul care va fi regizat de Umut Aral. Serialul spune povestea unui geniu al matematicii pe nume Devran. Serialul cu Aras Bulut İynemli în rolul principal va avea întâlnire cu publicul în sezonul din septembrie la Show TV.

Negocierile erau în curs de desfășurare cu Devrim Özkan, Gürkan Uygun și Taner Ölmez pentru acest serial. Printre actorii agreați se numărau actori celebri precum Zuhal Gencer, Umutcan Ütebay, Çağan Efe Ak, Eylül Ersöz. Cine va face parte din distribuția serialului Deha va deveni clar în lunile următoare. În ceea ce privește serialul, a existat informația că acesta va fi difuzat marți.

Se speculează că Zuhal Gencer o va interpreta pe mama lui Devran, Gülce.
Boran, fratele geamăn al lui Devran, va fi interpretat de Çağan Efe Ak, un actor în vârstă de 16 ani care s-a numărat printre protagoniștii din filmul “Kardeș Takımı” (“Brother Team”).
Ceylan, celălalt geamăn al lui Devran, este așteptat să fie interpretat de tânărul talent Eylül Ersöz.
Potrivit informațiilor preliminare, negocierile cu Taner Ölmez sugerează o ofertă pentru ca acesta să interpreteze personajul Cesur, care îl reprezintă pe fiul lui İskender de la cea de-a doua soție a sa, Aysel. Desigur, acestea sunt încă știri aflate în stadiul de acord preliminar, iar posibilitatea unor modificări ale acestor informații poate exista în zilele următoare.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse