Flacarile destinului TV Episodul 85 si 86

Urmareste serialul turcesc Flacarile destinului TV Episodul 85 si 86 online subtitrat. Serialul spune povestea a trei femei, Cemre, Rüya și Çiçek, ale căror vieți se schimbă după ce a izbucnit un incendiu în timpul unei petreceri caritabile, dar cu mai multă atenție asupra vieții lui Cemre, care este căsătorită cu Çelebi Kayabeyli, fostul primar, ea este supusă violenței și nedreptății, iar soțul ei susține că este bolnavă mental și că a încercat să se sinucidă. Și își folosește influența pentru a împiedica avocații să preia dosarul de divorț pe care ea dorește să-l depună, precum și el o amenință să-și scoată copilul din țară dacă nu tace asupra drepturilor sale.

Urmareste serialul turcesc Flacarile destinului TV Episodul 85 si 86 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

De-a lungul celor 28 episoade originale, telespectatorii vor afla povestea a trei femei cu personalități și stiluri de viață diferite – Cemre (Demet Evgar), Rüya (Dilan Çiçek Deniz) și Çiçek (Hazar Ergüçlü) – ale căror destine se unesc în urma unui eveniment tragic, un incendiu care are loc la un eveniment caritabil. Urmareste serialul turcesc Flacarile destinului TV Episodul 85 si 86 online subtitrat.
Cemre (Demet Evgar) are un mariaj nefericit, fiind supusă zilnic violențelor și nedreptăților. Soțul ei susține că este bolnavă mintal doar ca să-i pună bețe în roate atunci când femeia își dorește să intenteze divorțul. Mai mult, el o amenință că îi va scoate copilul din țară. Rüya (Dilan Çiçek Deniz), fiica unui bărbat bogat și influent, are un trai perfect doar în aparență, iar Çiçek (Hazar Ergüçlü) este o tânără orfană care locuiește în aceeași casă cu Rüya încă din copilărie. Urmareste serialul turcesc Flacarile destinului TV Episodul 85 si 86 online subtitrat.
Viața celor trei femei ia o altă întorsătură după ce participă la evenimentul la care izbucnește focul, realizând că doar împreună sunt puternice în fața greutăților.  Urmareste serialul turcesc Flacarile destinului TV Episodul 85 si 86 online subtitrat.

Previous articleMostenirea TV Episodul 243 si 244
Next articlePrizoniera destinului Episodul 46