Gulcemal Episodul 3

Urmareste serialul Gulcemal Episodul 3 online subtitrat. Gulcemal începe în urmă cu 30 de ani în Bursa, unde frumoasa Zafer este nevoită să-l abandoneze pe Mustafa, bărbatul pe care îl iubește, pentru a se căsători cu Saim, pe care nu-l iubeste. Zafer dă naștere unui fiu, Gülcemal, pe care nu poate să-l iubească. Urmareste serialul Gulcemal Episodul 3 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Gulcemal Episodul 3 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Mai târziu, ea are o fiică, Gülendam. Familia ei este ca o greutate pe pieptul lui Zafer, așa că atunci când Mustafa reapare în Bursa, ea fuge cu el. Când Zafer rămâne însărcinată, Saim se spânzură. Urmareste serialul Gulcemal Episodul 3 online subtitrat.
Tânărul Gülcemal se răzbuna, ucigându-l pe Mustafa cu un cuțit de pâine. În acest moment, Zafer îl blestemă pe Gülcemal, spunându-i că nu va fi niciodată iubit. Urmareste serialul Gulcemal Episodul 3 online subtitrat.
Cuvintele lui Zafer se dovedesc predictive, iar douăzeci de ani mai târziu, după ce și-a făcut avere și s-a întors la Bursa un om bogat și puternic, Gülcemal nu a cunoscut  niciodată dragostea. Urmareste serialul Gulcemal Episodul 3 online subtitrat.
Căutarea necruțătoare a succesului și resentimentele lui profunde față de mama care l-a abandonat l-au transformat pe Gülcemal într-un monstru. Dar totul începe să se schimbe când o întâlnește pe frumoasa și misterioasa Deva. Urmareste serialul Gulcemal Episodul 3 online subtitrat.
Cei doi sunt polari opuși, totuși ura face loc în cele din urmă pasiunii în ceea ce ar părea a fi o poveste de dragoste imposibilă. Urmareste serialul Gulcemal Episodul 3 online subtitrat.

Urmareste-ne

15,320FaniÎmi place
52CititoriConectați-vă
10,914AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse