Iarna neagra Episodul 10 – Final

Urmareste serialul turcesc Iarnă neagră episodul 10 online subtitrat. Serialul, o producție AY YAPIM, va avea pe fotoliul de regizor pe Hilal Saral, iar distribuția cuprinde nume îndrăgite: Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Zerrin Tekindor, Hazal Filiz Küçükköse, Caner Cindoruk.
Firuze și Ayaz … Două suflete frumoase, doi copii care poartă povara a două familii. Așa cum soarta îi aduce împreună, calea iubirii pure și inocente este singura lor dorință. Urmareste serialul turcesc Iarnă neagră episodul 10 online subtitrat.

Urmareste Iarna neagra Episodul 10 subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Descarcă episod

Descarcă

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4


[/passster]

Povara pe care ei sunt nevoiți să o poarte și dragostea pe care o simt unul pentru celălalt, o fac cu toată puterea. În ciuda tuturor dificultăților, ei poartă cu ei cea mai mică speranță, pentru că un viitor este tot ceea ce își doresc. Aceasta continuă până când soarta decide să-și schimbe părerea. Urmareste serialul turcesc Iarnă neagră episodul 10 online subtitrat.
Ayaz ajunge la o astfel de intersecție; în centru este tronul pe care este Firuze și este obligat să renunțe la visele și viitorul său. Chiar dacă nu dorește, își întoarce inima spre Berrak. Acest sacrificiu este pentru mama sa. Totuși, din această cauză, este foarte conștient că a lăsat în urmă dureri profunde, dureri de inimă și vise distruse și acesta este motivul pentru care inima lui Firuze se transformă în piatră. Aceasta a fost prima și ultima dată când a crezut și a avut încredere, acum a închis pentru totdeauna ușile inimii sale. Urmareste serialul turcesc Iarnă neagră episodul 10 online subtitrat.
Cu toate acestea, viața scrie povestea așa cum crede de cuviință și, cu o singură nuntă încurcată, toți se regasesc împreună. Firuze pentru a demonstra că tatăl ei este nevinovat pune tot ce are, dar într-un moment cel mai puțin așteptat, ea este obligată să treacă cel mai mare test din viața ei. Bărbatul care i-a rupt inima și pentru a câștiga libertatea tatălui ei este obligată să stea lângă Ertan. Urmareste serialul turcesc Iarnă neagră episodul 10 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse