Iubire si mandrie Episodul 8

Urmareste serialul turcesc Iubire si mandrie Episodul 8 online subtitrat. O dramă turcească în toată puterea cuvântului, cu întorsături surprinzătoare de situații: despre asta este „Iubire și mândrie”. Un triunghi amoros în care dragostea este pusă la îndoială de cel puțin unul dintre protagoniști: Zeynep, o femeie frumoasă, prinsă între confortul unei vechi prietenii și noua pasiune din inima ei. Ce va alege? Urmareste serialul turcesc Iubire si mandrie Episodul 8 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Iubire si mandrie Episodul 8 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4


[/passster]

Zeynep este unul dintre cei cinci copii ai familiei Esen care locuiesc într-unul dintre cele mai vechi cartiere din Istanbul. Murat este prima piesă a puzzle-ului: este îndrăgostit de Zeynep încă din copilărie și o cere în căsătorie. Urmareste serialul turcesc Iubire si mandrie Episodul 8 online subtitrat.
Imediat după propunerea lui, Zeynep îl întâlnește pe Kenan, succesorul uneia dintre cele mai vechi și bogate familii din Istanbul. Întâlnirea cu Kenan o va aduce pe Zeynep în fața celei mai dificile alegeri. Pe de o parte, există un tânăr, Murat, care este îndrăgostit nebunește de ea, dar ea nu îi împărtășește dragostea. Urmareste serialul turcesc Iubire si mandrie Episodul 8 online subtitrat.
Pe de altă parte, există Kenan de care încearcă să stea departe, dar nu poate rezista tentației. Și dacă acest lucru nu a fost suficient, există un crescendo dramatic al relației tensionate între Murat și Kenan, ostili unul față de celălalt, ducând povestea la un punct exploziv. Urmareste serialul turcesc Iubire si mandrie Episodul 8 online subtitrat.

Urmareste-ne

15,320FaniÎmi place
52CititoriConectați-vă
10,914AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse