Kübra Episodul 12

Urmareste serialul turcesc Kübra Episodul 12 online subtitrat. Serialul îl urmărește pe Gökhan Ahinolu, a cărui legătură cu prietena sa este tensionată după ce primește un mesaj de la un utilizator pe nume Kübra. Totul se va schimba din cauza acestei comunicări și se va întâmpla ceva neașteptat. Urmareste serialul turcesc Kübra Episodul 12 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Kübra Episodul 12 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Trăind pe străzile lăturalnice din Istanbul, Gökhan încearcă să se adune pentru a se căsători cu iubirea vieții lui. Viața lui obișnuită este perturbată atunci când începe să primească mesaje de la un utilizator pe nume Kübra, prin intermediul unei platforme de prietenie online din care face parte: “Ești diferit!”. Urmareste serialul turcesc Kübra Episodul 12 online subtitrat.

Cu timpul, Gökhan înțelege semnificația acestui mesaj, pe care inițial l-a ignorat, și află cine este Kübra, care îi oferă informații și avertismente despre lucruri pe care nimeni nu le știe, inclusiv evenimente neașteptate. Urmareste serialul turcesc Kübra Episodul 12 online subtitrat.
Acceptarea de către Gökhan a acestui mesaj îl duce pe acesta într-o călătorie dificilă, în care Gökhan va avea atât dușmani, cât și susținători. Iar Gökhan se va trezi luând partea unui conflict pe care îl vede ca fiind “războiul dintre întuneric și lumină”. Urmareste serialul turcesc Kübra Episodul 12 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse