Micuta raza de soare Episodul 113 si 114

Urmareste serialul turcesc Micuta raza de soare Episodul 113 si 114 online subtitrat. Povestea o are în prim-plan pe Elif (Seray Kaya), o tânără frumoasă, căsătorită cu Hakan (Yiğit Yapıcı). Singurul lucru care lipsește din căsnicia lor este un copil. Urmareste serialul turcesc Micuta raza de soare Episodul 113 si 114 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Micuta raza de soare Episodul 113 si 114 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

În timp ce se gândește să înceapă procedura de adopție, Elif află că Hakan a murit în urma unui accident. Constrânsă de datoriile lăsate de soțul ei, ea își caută de lucru și acceptă oferta unui afacerist carismatic, Firat (Berk Oktay). Bărbatul la rândul său are probleme în familie. Urmareste serialul turcesc Micuta raza de soare Episodul 113 si 114 online subtitrat.
El o găsește pe Dila (Tuğçe Açıkgöz), sora sa care a dispărut de mai mulți ani, și o aduce înapoi acasă. Din acest moment Firat este prins la mijloc între sora sa rebelă și frivolă și mama lor, Ümran (Esra Dermancıoğlu), o femeie autoritară. Elif și Firat se îndrăgostesc, însă relația lor nu este privită cu ochi buni de Ümran. Urmareste serialul turcesc Micuta raza de soare Episodul 113 si 114 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse