Micuta raza de soare Episodul 113 si 114

Urmareste serialul turcesc Micuta raza de soare Episodul 113 si 114 online subtitrat. Povestea o are în prim-plan pe Elif (Seray Kaya), o tânără frumoasă, căsătorită cu Hakan (Yiğit Yapıcı). Singurul lucru care lipsește din căsnicia lor este un copil. Urmareste serialul turcesc Micuta raza de soare Episodul 113 si 114 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Micuta raza de soare Episodul 113 si 114 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

În timp ce se gândește să înceapă procedura de adopție, Elif află că Hakan a murit în urma unui accident. Constrânsă de datoriile lăsate de soțul ei, ea își caută de lucru și acceptă oferta unui afacerist carismatic, Firat (Berk Oktay). Bărbatul la rândul său are probleme în familie. Urmareste serialul turcesc Micuta raza de soare Episodul 113 si 114 online subtitrat.
El o găsește pe Dila (Tuğçe Açıkgöz), sora sa care a dispărut de mai mulți ani, și o aduce înapoi acasă. Din acest moment Firat este prins la mijloc între sora sa rebelă și frivolă și mama lor, Ümran (Esra Dermancıoğlu), o femeie autoritară. Elif și Firat se îndrăgostesc, însă relația lor nu este privită cu ochi buni de Ümran. Urmareste serialul turcesc Micuta raza de soare Episodul 113 si 114 online subtitrat.

Previous articleSărutul otrăvit Episodul 52
Next articleFlori insangerate Episodul 190