Miracolul de 100 de ani Episodul 7

Urmareste serialul turcesc Miracolul de 100 de ani Episodul 7 online subtitrat. Ali Tahir a fost un comandant curajos care a luptat în bătălia de la Sakarya în 1921. În timpul bătăliei, a făcut o greșeală costisitoare care a dus la moartea multor soldați ai săi.

Urmareste serialul turcesc Miracolul de 100 de ani Episodul 7 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Cu toate acestea, el a reușit să schimbe valul bătăliei și a fost împușcat în acest proces. În mod miraculos, a înviat de „Apa Vieții” și nu a mai îmbătrânit niciodată. În anii următori, a devenit educator agricol și s-a căsătorit cu o femeie pe nume Leyla. Urmareste serialul turcesc Miracolul de 100 de ani Episodul 7 online subtitrat
Cu toate acestea, Leyla nu a putut face față faptului că nu a îmbătrânit niciodată și s-a sinucis. În 1968, și-a schimbat numele în Esref și a devenit inspector școlar. S-a îndrăgostit de o profesoara pe nume Süreyya și s-au căsătorit, dar căsătoria lor s-a încheiat după ce Süreyya a descoperit indicii din trecutul său. Urmareste serialul turcesc Miracolul de 100 de ani Episodul 7 online subtitrat
În 2023, și-a schimbat din nou numele în Kemal și a cunoscut-o pe Harika, o scriitoare tânără și frumoasă care a intrat pe neașteptate în viața lui. Va putea Harika să-l ajute pe Kemal să găsească răspunsurile pe care le caută de peste un deceniu? Urmareste serialul turcesc Miracolul de 100 de ani Episodul 7 online subtitrat.

Previous articleTanarul croitor Episodul 7 – Final sezon
Next articleFiul asasinului Episodul 4