Mireasa Episodul 30

Urmareste serialul turcesc Mireasa Episodul 30 online subtitrat. Mireasa este povestea de viață a doi oameni din lumi complet diferite: Hançer, care renunță la visele ei pentru cei dragi, pe de o parte, și Cihan, care are foc în ochi, pe de altă parte. Urmareste serialul turcesc Mireasa Episodul 30 online subtitrat.
Serialul se va învârti în jurul lui Hançer, care se trezește brusc într-o lume diferită de visele ei, și Cihan, care este strivit de greutatea numelui său de familie. Nori negri planează asupra conacului în care locuiește bogata și nobila familie Develioğlu. Urmareste serialul turcesc Mireasa Episodul 30 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Mireasa Episodul 30 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Continuarea neamului acestei familii înrădăcinate depinde de fiul nenăscut al lui Cihan Develioğlu, dar Cihan nu poate avea un copil din cauza soției sale. Mukadder Develioğlu, care ține foarte mult la familia sa, la tradițiile sale și, mai ales, la viitorii nepoți, pe care îi vede ca fiind singurii moștenitori ai întregii sale averi, joacă un joc crud pentru ca fiul ei, Cihan Develioğlu, să aibă un fiu. Urmareste serialul turcesc Mireasa Episodul 30 online subtitrat.
Mama Mukadder Develioğlu se duce la soția lui Cihan, Beyza, cu o propunere periculoasă și îi cere să divorțeze de fiul ei. Mukadder Develioğlu, al cărei unic scop este să aibă un nepot de sex masculin, îi promite că fiul ei se va căsători din nou cu Beyza după ce va avea un copil. Urmareste serialul turcesc Mireasa Episodul 30 online subtitrat.
De cealaltă parte a poveștii se află o tânără în floarea vârstei care încearcă să supraviețuiască în sărăcie. Numele acestei tinere este Hançer. Numită după aspectul ei ascuțit, Hançer se confruntă cu o ofertă care îi va da viața peste cap. Mukadder Develioğlu, care profită de faptul că Hançer este săracă și are o familie care nu va cauza probleme, îi oferă posibilitatea de a se căsători cu fiul său și de a da naștere unui copil de sex masculin. Hançer, care visează să găsească dragostea vieții ei și să aibă o căsnicie fericită, respinge mai întâi această ofertă. Urmareste serialul turcesc Mireasa Episodul 30 online subtitrat.
Cu toate acestea, ea este forțată să accepte oferta atunci când află că fratele ei are o boală mortală. Cihan și Hançer, care au intrat pe un drum ireversibil, nu vor mai fi aceiași. Oare acești doi tineri, atrași într-un mare joc și pierduți într-un labirint întunecat, vor cădea sub vraja iubirii contrar jocurilor planificate? Urmareste serialul turcesc Mireasa Episodul 30 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse