Mostenirea TV Episodul 432 si 433

Urmareste serialul turcesc Mostenirea TV Episodul 432 si 433 online subtitrat. Kevser a crescut într-un cartier umil și sărac și după ce a devenit mireasa fiului bogatei familii Kırımlı, tatăl ei întrerupe toate legăturile cu ea, deoarece el nu aprobă această căsătorie.

Urmareste serialul turcesc Mostenirea TV Episodul 432 si 433 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Dar când Kevser își pierde soțul, ea se găsește brusc prinsă în conacul Kırımlı fără dragoste alături de fiul ei Yusuf, în vârstă de 5 ani, și nu are unde să se întoarcă. Urmareste serialul turcesc Mostenirea TV Episodul 432 si 433 online subtitrat.
Într-o zi, tragedia are loc și ea moare în accident. Micul Yusuf este acum blocat într-un conac plin de oameni vicios și îi lipsește disperat de afecțiune și iubire. Unchiul său Yaman este un om de afaceri puternic, dur și cu inima rece, care și-a închis inima tuturor sentimentelor cu mult timp în urmă. Urmareste serialul turcesc Mostenirea TV Episodul 432 si 433 online subtitrat.
Deși Yusuf este foarte bine protejat în grija unchiului său, el dorește simpatie.
Pe patul de moarte, Kevser o roagă pe sora ei Seher să vină la conac și să aibă grijă de fiul ei. Simțind o datorie pentru a proteja moștenirea surorii sale, Seher își părăsește și cartierul pentru a se muta în conacul Kırımlı. Urmareste serialul turcesc Mostenirea TV Episodul 432 si 433 online subtitrat.
Cele două familii continuă să se confrunte cu diferite conflicte, dar o inimă profundă incontestabilă începe să crească în inimile lui Seher și Yaman … Urmareste serialul turcesc Mostenirea TV Episodul 432 si 433 online subtitrat.

Previous articleProcesul Episodul 35 – Sezonul 2
Next articleJuramantul Episodul 617 si 618