Nemilosul Episodul 4

Urmaresteserialul turcesc Nemilosul Episodul 4 online subtitrat. Gaddar este un serial de televiziune turcesc produs de Ay Yapım, al cărui prim episod a fost difuzat pe 19 ianuarie 2024. Serialul este regizat de Sinan Öztürk. Serialul îi are în rolurile principale pe Çağatay Ulusoy, Onur Saylak și Sümeyye Aydoğan. reunește nume importante precum Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmıș, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Șahin, Aytek Șayan, Musab Ekici și Uğur Yıldıran. Urmaerste serialul turcesc Nemilosul Episodul 4 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Nemilosul Episodul 4 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Povestea lui Dağhan, care se va trezi înconjurat de oameni nemiloși și transformat într-un tiran, în timp ce încearcă să își adune familia și să o recucerească pe femeia de care s-a îndrăgostit, este spusă în ‘Gaddar’, care este despre transformarea unui om obișnuit într-un erou și, treptat, într-o legendă. Urmaerste serialul turcesc Nemilosul Episodul 4 online subtitrat.
Dağhan este un soldat care servește în Est. De doi ani este plecat din orașul său natal… După unele evenimente traumatizante, se întoarce pentru a-și lua o pauză. Dar când se întoarce în cartierul său, nu găsește nimic așa cum a lăsat. Prietena sa înstrăinată, Aydan, a dispărut. O iubește atât de pasional încât, chiar și atunci când sunt despărțiți, nu sunt complet despărțiți, așa că faptul că nu o poate găsi este foarte greu pentru Dağhan… Urmaerste serialul turcesc Nemilosul Episodul 4 online subtitrat.
Familia lui s-a destrămat, află că sora lui a fugit cu un bărbat, fratele lui a renunțat la școală și a intrat în afaceri necurate, tatăl și mama lui sunt supărați. Se pare că Dağhan a fost cel care a ținut casa în picioare, totul s-a prăbușit când a plecat. Lucrurile din cartier nu mai sunt așa cum erau, există personaje rele peste tot, vechii lui prieteni sunt implicați în diverse activități ilegale. Urmaerste serialul turcesc Nemilosul Episodul 4 online subtitrat.
Într-un astfel de mediu haotic, apare un personaj numit Müdür. Acesta îi oferă lui Dağhan un loc de muncă. “Hitman” Deși Dağhan îl refuză cu tărie la început, se trezește în mijlocul problemelor pentru a-l proteja pe cel mai bun prieten al său, Samet. Când Samet moare, Dağhan este de acord să fie asasin plătit pentru a-și plăti datoria față de Müdür, altfel copilul și soția lui Samet vor muri! Urmaerste serialul turcesc Nemilosul Episodul 4 online subtitrat.
După ce află că iubita lui, Aydan, are o aventură cu un alt bărbat, psihicul lui se deteriorează complet. Visele lui de a o recâștiga sunt spulberate. Pe de altă parte, își dă seama că familia și cei dragi lui sunt în pericol din cauza slujbei sale. Dacă vrea să facă această meserie și să-i protejeze pe cei dragi, trebuie să devină și mai brutal… Urmaerste serialul turcesc Nemilosul Episodul 4 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse