Nemilosul Istanbul Episodul 28

Urmareste serialul turcesc Nemilosul Istanbul Episodul 28 online subtitrat. Nemilosul Istanbul, povestea luptei pentru supravietuire a unei familii care se zbate sa isi construiasca o viata decenta intr-un oras tentacular, plin de capcane. Fie ca vin din partea strainilor sau chiar a celor apropiati, acestea pun la incercare solidaritatea si iubirea intre cei patru membri ai familiei.

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Seher Yilmaz, personajul feminin central al serialului, traieste cu cei trei copii ai sai in Antakya, un mic oras din sud-estul Turciei. Saracia si lipsa de perspective ii determina sa se mute in Istanbul, orasul tuturor posibilitatilor, locul unde cu totii spera ca vor gasi parghiile necesare pentru a-si construi un rost, o existenta demna. Urmareste serialul turcesc Nemilosul Istanbul Episodul 28 online subtitrat.
Drumurile lui Seher se intersecteaza cu cele ale lui  Agah Karacay, cunostinta veche a femeii. Agah este un barbat bogat,  care s-a mutat din Antakya in Istanbul cu multi ani inaintea lui Seher. Reintalnirea va fi un test pentru cei doi, dar si pentru fiecare membru al celor doua familii. Urmareste serialul turcesc Nemilosul Istanbul Episodul 28 online subtitrat.
Din perspectiva scenariului productiei, este interesanta proiectarea orasului Istanbul ca un personaj in sine, un amestec de fascinatie, pericol, promisiuni, de multe ori desarte, dar si impliniri pentru care trebuie sa lupti cu inversunare. Cosmopolitul Istanbul e ca o entitate mustind de viata, de oportunitati, dar care te inghite cu totul daca nu ai calitatile si determinarea necesare sa ii faci fata. Urmareste serialul turcesc Nemilosul Istanbul Episodul 28 online subtitrat.
O poveste de viata plina de incercari, in care se vor regasi telespectatorii acestui serial, relatia incredibila intre frati, pe de o parte, si intre mama si copiii sai, pe de alta parte, povestile de iubire si piedicile aparute in viata lor, toate acestea fac din „Nemilosul Istanbul” o calatorie emotionanta in sufletul oricarui privitor. Urmareste serialul turcesc Nemilosul Istanbul Episodul 28 online subtitrat.

Previous articleJuramantul Episodul 53 si 54
Next articlePrizoniera destinului, un nou serial turcesc in curand la Kanal D