Noi fotografii din noul serial al lui Akın Akınözü, Yaban Çiçekleri

În prima scenă a serialului Flori sălbatice, care vine pe ecrane cu noul trailer, își întâmpină publicul cu cuvintele: “Viața nu ar trebui măsurată după respirațiile pe care le luăm, ci după momentele care ne taie respirația”. Armonia dintre Akın Akınözü și Aslıhan Malbora a fost deja reflectată pe ecran ca un mare duo. În timp ce popularii actori au primit recenzii foarte bune, indiciile arătate despre serial au crescut deja așteptările publicului.

Produs de O3 Medya, cu Akın Akınözü și Aslıhan Malbora în rolurile principale, și cu consultanța creativă a lui Zeynep Günay, “Flori sălbatice” a anunțat data difuzării odată cu promovarea episodului.

Distribuția și povestea serialului, ale cărui filmări au început la Istanbul și au continuat la Ayvalık, au uimit deja. Deși ceea ce se va întâmpla între Kılıç (Akın Akınözü) și Ela (Aslıhan Malbora) este o chestiune de curiozitate, noul trailer a primit comentarii apreciative pe rețelele de socializare.

În distribuție; Aydın Bulut se află în scaunul de regizor al filmului Yaban Çiçekleri, care reunește nume valoroase precum Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büșra Pekin, Serhat Teoman, Halil Babür, Bige Önal și Tilbe Saran și Arif Pișkin.

Vor reuși Kılıç și Ela, foști îndrăgostiți ale căror drumuri se intersectează din nou odată cu un eveniment neașteptat, să deschidă o pagină curată în umbra a tot ceea ce s-a întâmplat? Va fi dragostea lor unul pentru celălalt suficientă pentru a depăși obstacolele dintre ei? Cu o narațiune impresionantă și o poveste caldă, “Flori sălbatice” se difuzează la atv de luni, 25 martie.

Mai multe imagini

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse