Povestea de pe insula Episodul 18

Urmareste serialul turcesc Povestea de pe insula Episodul 18 online subtitrat. In acest serial joaca actorii: Ayça Aysin Turan, Alp Navruz Nihan Büyükagaç, Ipek Tenolcay, Bülent Çolak, Bedia Ener, Beril Pozam, Cem Kenar, Merve Nur Bengi, Rami Narin, Fatih Yücebag, Özge Demirtel.
Haziran merge să se întâlnească cu șeful ei cu privire la poziția din Tokyo, care a fost un vis al ei. Cu toate acestea, pentru a obține această promovare, ea trebuie mai întâi să-și ajute șeful cu o situație. Ea trebuie să meargă pe insula Kırlangıç ​​și să-l convingă pe proprietarul terenului să-și vândă terenul companiei. Urmareste serialul turcesc Povestea de pe insula Episodul 18 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Povestea de pe insula Episodul 18 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4


[/passster]

Misiunea Ada, care este necesară pentru a-l convinge pe acest om să nu mai fie încăpățânat și să-și vândă pământul, este să afle ceva pe care îl pot folosi împotriva lui pentru a-l obliga să vândă. Urmareste serialul turcesc Povestea de pe insula Episodul 18 online subtitrat.
Când Haziran ajunge pe insulă și se plimba, se întâlnește cu Poyraz. Poyraz încearcă imediat să scape de ea. Din primul moment în care se întâlnesc, sunt enervați unul de celălalt. Cu toate acestea, Haziran a obținut informațiile de care are nevoie șeful ei. Urmareste serialul turcesc Povestea de pe insula Episodul 18 online subtitrat.
Este foarte nerăbdătoare să se întoarcă în orașul Istanbul, pe care îl iubește foarte mult când dă peste mătușa ei. Când ratează, feribotul, ei sunt nevoiți să rămână pe insulă. Urmareste serialul turcesc Povestea de pe insula Episodul 18 online subtitrat.
Fără să-și dea seama ce se întâmplă, Haziran se trezește brusc dansând cu Poyraz într-un concurs de dans. Înainte să treacă prea mult timp își dă seama că șeful ei a indus-o în eroare. Pentru a înrăutăți lucrurile, ea își dă seama, de asemenea, că a provocat de fapt rău lui Poyraz. Urmareste serialul turcesc Povestea de pe insula Episodul 18 online subtitrat.
Când își dă seama cât de multă pagubă a provocat, este hotărâtă să-si indrepte greseala, așa că se apropie de Poyraz cu o ofertă. Urmareste serialul turcesc Povestea de pe insula Episodul 18 online subtitrat.

Urmareste-ne

15,320FaniÎmi place
52CititoriConectați-vă
10,914AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse