Ramai langa mine Episodul 71

Urmareste serialul turcesc Ramai langa mine Episodul 71 online subtitrat. Demir (Furkan Andıç) este un arhitect strălucit, un bărbat tânăr și de succes, care se întoarce acasă, la Istanbul, după ani de studii în Japonia.

Urmareste serialul turcesc Ramai langa mine Episodul 71 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Descarcă episod

Descarcă

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4


[/passster]

Tânărul refuză să lucreze pentru firme mari și, deși cei din jur îl avertizează că nu a făcut cine știe ce afacere, cumpără o companie mică, aflată în prag de faliment, pe care intenționează să o readucă pe linia de plutire într-un an. În același timp, cumpără casa copilăriei sale, de dragul amintirilor sale. Urmareste serialul turcesc Ramai langa mine Episodul 71 online subtitrat.
Dar, ce să vezi, Demir e șocat să afle că aceeași casă a fost cumpărată și de altă persoană, o tânără pe nume Selin (Aybüke Pusat). Încercând să lămurească încurcătura, eroii noștri descoperă că fiecare a cumpărat doar jumătate din casă și, cum nici unul nu vrea să cedeze, ajung să locuiască sub același acoperiș, fiecare sperând în sinea lui că celălalt va renunța primul și va da bir cu fugiții. Urmareste serialul turcesc Ramai langa mine Episodul 71 online subtitrat.
Dar, acțiunea se complică și mai mult când, ajuns la noua lui companie, Demir descoperă că enervata lui colegă de casă, Selin, îi este de fapt subalternă – lucrează ca designer de interior. Ca și colegii săi, Selin e revoltată de noile reguli și în general cerințele impuse de Demir ca șef. Printre ele, faptul că sunt interzise idilele de la birou, între colegi, irită pe toată lumea. Urmareste serialul turcesc Ramai langa mine Episodul 71 online subtitrat.
Și uite așa se trezește Demir implicat într-un război pe două fronturi, și acasă, și la birou, cu aceeași femeie, Selin, care complotează și e dispusă la multe ca să-l alunge și din casă, și din companie. După cum probabil vă așteptați însă, treptat, protagoniștii ajung să se îndrăgostească, dar nu înainte să treacă prin o groază de încurcături! Urmareste serialul turcesc Ramai langa mine Episodul 71 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Episoade noi

Alte episoade noi traduse