RTÜK a lansat o investigație în legătură cu serialul Piatră hârtie foarfecă

RTÜK a lansat o investigație privind serialul Taș Kağıt Makas de la Kanal D.

În cel de-al 2 episod al serialului, personajul Fecir Emirkıran, interpretat de Burak Yörük, a cerut la patru femei să latre în schimbul unei mașini de ultimă generație. Fecir a spus: ” Cine bea băutura pe care am turnat-o în acest recipient ca un câine vagabond primește mașina. Latră ca un câine de stradă”, după care o femeie a lătrat și a consumat băutura din recipient.

După ce scena a fost difuzată pe 8 martie și a stârnit reacții, președintele RTÜK, Ebubekir Șahin, a afirmat într-o declarație pe rețelele de socializare că a fost inițiată o anchetă și a folosit următoarele declarații:

“Producțiile care abuzează femeile și le umilesc pe femeile noastre sunt sub lupa noastră. Așa cum am declarat de multe ori, femeile și copiii reprezintă linia noastră roșie. Vom continua să subliniem acest lucru în mod sensibil. Cunoaștem și urmărim cu sensibilitate reacțiile atât ale cetățenilor noștri, cât și ale ONG-urilor sensibile față de serialele care conțin scene controversate. Am inițiat examinarea necesară a serialului, care conține scene considerate că încalcă principiile de difuzare din momentul în care a început să fie difuzat. Nu am permis și nu vom permite niciodată producții care umilesc femeile, care le fac să fie privite ca pe o marfă și care includ abuzuri asupra femeilor.”

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse