A avut loc o vizită cu semnificație pe platoul de filmare al serialului Yargi!

O vizită plină de însemnătate a fost făcută pe platoul de filmare al serialului “Yargi” produs de Ay Yapım, difuzat duminică seara la Kanal D. Datorită serialului, care a subliniat importanța donării de organe în episoadele trecute, viața unei persoane a fost salvată, iar Departamentul de transplant de organe al Spitalului Universitar Okan din Istanbul a vizitat echipa serialului și le-a mulțumit.

De 3 sezoane, serialul “Yargi” produs de Ay Yapım, care în fiecare duminică își fixează publicul pe ecranele Kanal D, adună aplauze și prin mesajele pe care le transmite societății în povestea sa captivantă. În episoadele trecute, serialul a reușit să atragă atenția tuturor cu povestea sa despre importanța transplantului de organe în viața omului. Un pacient care a urmărit difuzarea serialului și-a donat organele înainte de a muri și a redat speranța unui pacient care a urmat un tratament de dializă timp de 35 de ani.

Cu ocazia acestui eveniment, Dr. Taner Kıvılcım, membru al corpului profesoral al Departamentului de Chirurgie Generală al Spitalului Universitar Okan din Istanbul, Dr. Taner Kıvılcım, Dr. Elif Öngel, medic anestezist asistent doctor și Dr. Hasan Açık, membru al corpului profesoral al Facultății de Medicină Internă, au vizitat platoul de filmare al serialului “Yargi” și, în numele întregii echipe, au mulțumit regizorului Ali Bilgin și actorilor principali Kaan Urgancıoğlu și Pınar Deniz și le-au oferit flori.

Kaan Urgancıoğlu și Pınar Deniz sunt în rolurile principale ale serialului, în care penelul de maestru al lui Sema Ergenekon se întâlnește cu regia lui Ali Bilgin, iar Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Alican Yücesoy, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Nașit Özcan, Sermet Yeșil, Ayșegül Cengiz, Muttalip Müjdeci, Ulvi Kahyaoğlu, Beren Nur Karadiș, Zeynep Atılgan, Merve Ateș, Gece Ișık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli, Onur Tekin, Çağrı Atakan și Dilara Çakır.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse