Șansa vieții mele TV Episodul 9

Urmareste serialul turcesc Șansa vieții mele TV Episodul 9 online subtitrat. Hayatımın Șansı (“Șansa vieții mele”) este un serial de televiziune turcesc de dramă produs de NTC Medya, al cărui prim episod a fost difuzat pe 14 decembrie 2022 in Turcia, regizat de Cemal Șan și scris de Bekir Baran Sıtkı. Serialul îi are în rolurile principale pe Alican Yücesoy, Șifanur Gül, Musa Uzunlar și Erkan Avcı.

Urmareste serialul turcesc Șansa vieții mele TV Episodul 9 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Yonca este o mamă singură care se luptă să-și crească fiica de 5 ani. Yonca și Sare sunt sărace, dar se au una pe cealaltă și au o viață fericită. Dintr-o dată, lucrurile se schimbă: Tatăl înstrăinat al lui Sare revine în peisaj, intentând un proces pentru custodie. Apoi, Yonca este evacuată din casă, iar apoi este concediată de la locul de muncă. Urmareste serialul turcesc Șansa vieții mele TV Episodul 9 online subtitrat.
Fără un loc unde să locuiască, fără bani și cu perspectiva de a-și pierde fiica, Yonca este cu adevărat fără speranță – până în ziua în care întâlnește un bătrânel cu o propunere neobișnuită. Turgay îi spune lui Yonca că îi poate garanta că va câștiga un premiu de 250 de milioane de lire la loterie. Urmareste serialul turcesc Șansa vieții mele TV Episodul 9 online subtitrat.
Bătrânul se dovedește a fi tatăl lui Yonca, un bărbat pe care Yonca îl credea mort. Turgay lucrează pentru mafie, iar acum că este pe moarte, vrea să facă ceea ce trebuie pentru fiicele sale – inclusiv pentru cele două surori vitrege pe care Yonca nu le-a cunoscut niciodată. Singurul mod în care planul lui Turgay poate funcționa este ca Yonca să fie de acord, pentru că nimeni nu știe că ea există. Urmareste serialul turcesc Șansa vieții mele TV Episodul 9 online subtitrat.
Disperată să își salveze fiica, Yonca acceptă. Tot ce își dorește este să strângă banii, să o ia pe Sare și să fugă din țară, dar lucrurile nu sunt atât de simple după ce Yonca câștigă premiul cel mare. Atât poliția, cât și mafia sunt pe urmele ei, iar surorile ei vitrege întâmpină și ele dificultăți. Urmareste serialul turcesc Șansa vieții mele TV Episodul 9 online subtitrat.
Singurul care se află de partea Yoncăi este Ruzgar, chipeșul șofer de taxi care o ajută să scape. Ceea ce nu știe Yonca este că Ruzgar este de fapt un căpitan de poliție care lucrează sub acoperire pentru a aduce mafia în fața justiției. Urmareste serialul turcesc Șansa vieții mele TV Episodul 9 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse