Sarutul otravit va avea premiera la AcasaTV

Serialul „Sărutul otrăvit” (“Gecenin Ucunda”), cu Neslihan Atagül şi Kadir Doğulu în rolurile principale, va avea premiera la postul Acasă pe 8 septembrie, de la ora 22.00. Neslihan și Kadir, soț și soție în viața de zi cu zi, au avut ocazia, după 9 ani, să facă din nou pereche într-o producție dramatică. În 2013-2014, cei doi au avut succes cu rolurile din serialul „Destin la răscruce” („Fatih Harbiye”), pe platourile căreia s-au și îndrăgostit.

Urmareste in avans serialul turcesc Sarutul otravit subtitrat

Regizat de Barış Erçetin, serialul urmărește povestea lui Macide, a cărei nefericire în viața ei de afaceri o face să dorească să-i ajute pe alții. Pe drumul spre găsirea ei însăși, Macide va fi pusă la încercare de dragoste, pornind într-o călătorie în care nu a mai fost niciodată.

Macide, fiica unei familii sărace care a studiat psihologia și nu este fericită în viața de afaceri și caută să-i vindece pe alții, se îndrăgostește de fratele mai mare al lui Ahmet, Kazım Işık, care este cunoscut drept cel mai inteligent și cel mai de succes om de afaceri din tara. Tocmai s-a întâlnit și s-a îndrăgostit de bărbatul cu o pasiune morbidă.

Mai mult, Kazım Işık este căsătorit cu Nermin. Dragostea lui Macide nu este neîmpărtășită. Kazım o îmbrățișează cu pasiune pe Macide, care îi este alături în momentul cel mai slab… Dar va reuși să o protejeze de cruzimea vieții bogate și puternice pe care a creat-o? Va putea Macide să păstreze puritatea, inocența și sensibilitatea pe care le-a avut atunci când l-a cunoscut pe Kazım? Sau și mai rău, când toată lumea o face „regină” din falsă reverență…

Aceasta este povestea unei tinere care se îndrăgostește pentru prima dată în drumul ei de a se vindeca pe sine vindecându-i pe alții, în urma vindecării primite de la tatăl ei. Povestea unui bărbat care are tot ce își dorește în viață, dar poate mai ales din acest motiv, caută un tovarăș în nefericire și singurătate…


Sarutul otravit este o poveste de dragoste care spune că atunci când două suflete se găsesc în ciuda lumii întregi, chiar și pe ei înșiși. Totul stă în fața lor, dar totuși se întâlnesc. Cu toate acestea, nimeni nu poate lumina întunericul altuia.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Episoade noi

Alte episoade noi traduse