Scrisoarea de adio Episodul 45

Urmareste serialul turcesc Scrisoarea de adio Episodul 45 online subtitrat. Veda Mektubu este un serial de televiziune turcesc de dramă produs de Most Production, regizat de Deniz Çelebi Dikilitaș și scris de Deniz Akçay. Îi are în distribuție pe Nurgül Yeșilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım și Bennu Yıldırımlar.

Urmareste Scrisoarea de adio Episodul 45 subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Viața lui Alanur, care depindea în totalitate de Ziya, este dată peste cap odată cu acestă scrisoare. Exact 45 de ani mai târziu, fie că o numim o răsturnare de situație, justiția infailibilă a universului sau puterea iubirii, drumurile familiilor Yıldız și Karlı se intersectează din nou. Soarta a două familii opuse, în special a lui Alanur și Ziya, este acum în mâinile copiilor lor, Aslı și Mehmet. Urmareste serialul turcesc Scrisoarea de adio Episodul 45 online subtitrat.

În timp ce dragostea așteaptă să se afle la locul potrivit la momentul potrivit, soarta lui Aslı și Mehmet se unește în locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Aslı va merge la Sorbona, una dintre cele mai prestigioase școli din Franța, iar Mehmet se va căsători cu Hatice, pe care o iubește ca pe o soră. Urmareste serialul turcesc Scrisoarea de adio Episodul 45 online subtitrat.
În ciuda obiecțiilor familiilor lor, ei aleg să parcurgă acest drum împreună. Ceea ce nu știu acești doi proaspeți îndrăgostiți este că rădăcinile sentimentelor lor puternice merg mult mai departe, cu 45 de ani în urmă. În timp ce tatăl lui Mehmet, Ziya, și mama lui Aslı, Alanur, erau pe cale să se căsătorească, Ziya a dispărut brusc și a lăsat-o singură pe Alanur. Urmareste serialul turcesc Scrisoarea de adio Episodul 45 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse