Nu ma parasi Episodul 437

Urmareste serialul turcesc Nu ma parasi Episodul 437 online subtitrat. În centrul poveștii se află familia Sayar, una dintre cele mai vechi din Ankara. Bătrânul Cengiz (Mithat Er1demli) este foarte atașat de valorile familiei și se asigură întotdeauna că seara se așază toți la masă, indiferent ce s-a întâmplat peste zi. Urmareste serialul turcesc Nu ma parasi Episodul 437 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Nu ma parasi Episodul 437 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Tarık (Emrah Akduman), fiul cel mare, îi calcă pe urme și a preluat deja afacerea familiei. Cu toții speră acum ca Tarık și Meltem (Esengül Aypek), fiica partenerilor lor de afaceri, să se căsătorească, dar inima tânărului a fost deja furată de Sıla (Sude Dogar). Emre (Berkay Veli), fiul cel mic și neserios, este medic. Iar când se îndrăgostește de Zeynep (Sila Özlem Önemli), în familia Sayar se declanșează haosul. Urmareste serialul turcesc Nu ma parasi Episodul 437 online subtitrat.
Filmările pentru „Nu mă părăsi!” au avut loc în Ankara și este o producție Focus Film. Serialul are 4 sezoane și s-a terminat odată cu cel de-al 2030-lea episod, pe 437 iunie 20021, în Turcia. Urmareste serialul turcesc Nu ma parasi Episodul 437 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse