Golden boy Episodul 104

Urmareste serialul turcesc Golden boy Episodul 104 online subtitrat. Producția realizată de OGM Pictures a avut premiera în luna septembrie 2022 la Star TV. „Golden boy” este o adaptare a unei povești reale de viață care aparține scriitoarei Gülseren Budaıcıoğlu. „Golden boy” are în prim plan o poveste dramatică, plină de suspans și întâmplări imprevizibile, care îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură, în fiecare vineri seară. Urmareste serialul turcesc Golden boy Episodul 104 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Golden boy Episodul 104 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Destinul a două surori le aduce pe acestea în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul. Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan. Urmareste serialul turcesc Golden boy Episodul 104 online subtitrat.
Deși afacerea este condusă în cea mai mare parte de către fiul său, Orhan, dar și de către cel mai mare nepot al său, Fuat, Halis în continuare ia cele mai importante decizii în companie. Mai mult, încearcă să dețină controlul și asupra familiei. Urmareste serialul turcesc Golden boy Episodul 104 online subtitrat.
Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului. Acesta s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate. Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit. Urmareste serialul turcesc Golden boy Episodul 104 online subtitrat.
Vestea că magnatul caută o mireasă pentru nepotul său a venit ca un fulger pentru Kazim, pentru care singura șansă la îmbogățire sunt cele două fiice ale sale, Suna și Seyran. Ifakat o consideră pe Suna potrivită pentru a se mărita cu Ferit, astfel că stabilește ziua în care cei doi se vor întâlni și se vor logodi. Urmareste serialul turcesc Golden boy Episodul 104 online subtitrat.
Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu. Trădările, minciunile, secretele și planurile de răzbunare își fac simțită prezența mai mult ca niciodată. Urmareste serialul turcesc Golden boy Episodul 104 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse