Secrete de familie Episodul 25

Urmareste serialul turcesc Secrete de familie Episodul 25 online subtitrat. Povestea serialului “Secrete de familie”, înfățișată cu măiestrie, până la cel mai mic detaliu al producției, ne poartă pașii într-o incursiune emoționantă, un labirint al luptei pentru adevăr și justiție, evenimente în jurul cărora se va țese și o intensă poveste de iubire. Procurorul Îlgaz (interpretat impecabil de celebrul Kaan Urgancıoğlu) și Ceylin, o tânără avocată (interpretată de Pinar Deniz) încearcă să descopere ițele încurcate ale unei crime; îi unesc valorile în care cred cu putere, lupta amândurora pentru adevăr, dar și dragostea. Urmareste serialul turcesc Secrete de familie Episodul 25 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Secrete de familie Episodul 25 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

În timp ce ea era încă la facultatea de drept, tatăl lui Ceylin a fost acuzat de o crimă pe care nu a comis-o. Există legea și apoi este dreptatea și, de când tatăl ei a fost trimis la închisoare, Ceylin știe de ce parte este. Ceylin devine avocat al apărării și este cunoscută ca o avocată curajoasă, dinamică și nesăbuită, respectată de semenii ei, dar mereu în probleme cu procurorii și poliția. Urmareste serialul turcesc Secrete de familie Episodul 25 online subtitrat.
Ilgaz este un procuror care face totul ca la carte. Tatăl său este șeful de omucideri al Departamentului de Poliție din Istanbul și de la el își obține Ilgaz simțul incoruptibil al binelui și al răului. Pentru el, legea și justiția sunt același lucru. Așa că, când Ceylin vine la el în căutarea informațiilor pe canalul din spate pentru a ajuta la curățarea unui client, Ilgaz o dă afară din biroul lui. Urmareste serialul turcesc Secrete de familie Episodul 25 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse