Tablou de familie Episodul 8

Urmareste serialul turcesc Tablou de familie Episodul 8 online subtitrat. Serialul îi are în distribuție pe Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Barıș Kılıç, Serkan Altunorak, Erdal Küçükkömürcü și Tülin Ece. Un remake turcesc al premiatului serial britanic “The Split”, care urmărește o familie de surori care lucrează ca avocați specializați în divorțuri, se confruntă cu trecutul lor după ce tatăl lor înstrăinat se întoarce în familie. Urmareste serialul turcesc Tablou de familie Episodul 8 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Tablou de familie Episodul 8 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Producția “Tablou de familie” aduce în fața telespectatorilor povestea emoționantă a unei căsnicii care ajunge în pragul divorțului, cei doi soți fiind ei înșiși avocați cu expertiză în astfel de spețe. Deși specializați în avocatura de divorț și martori a procesului dramatic de separare, aceștia trăiesc ei înșiși o asftel de experiență dureroasă și descoperă că niciodată nu poți fi pregătit să faci față unei asemenea încercări. Urmareste serialul turcesc Tablou de familie Episodul 8 online subtitrat.
În mijlocul acțiunii se află patru femei puternice, mama și cele trei fiice, care împart același trecut dureros, găsind metode diferite de a face față pierderilor, dar și noilor începuturi. Urmareste serialul turcesc Tablou de familie Episodul 8 online subtitrat.
Çolpan Cevher (Sumru Yavrucuk) este o avocată renumită care a reușit să dezvolte una dintre cele mai bune case de avocatură specializată în divorțuri din Istanbul, avându-le alături pe fiicele sale, Azra Günay (Gökçe Bahadir) și Sanem Cevher (Gökçe Eyüboglu). Legătura puternică dintre cele trei femei puternice se rupe în momentul în care Azra decide să părăsească firma mamei sale și să se alăture unei case de avocatură rivale. Urmareste serialul turcesc Tablou de familie Episodul 8 online subtitrat.
Azra s-a căsătorit, după absolvirea facultății de drept, cu Sergen Günay (Sarp Akkaya), la rândul său avocat, și împreună au trei copii. Lumea avocatei se prăbușește în momentul în care află despre infidelitatea soțului său și imaginea de familie perfectă pe care și-a creat-o este distrusă. Divorțul și lupta cu propria sa mamă o împing la limită pe Azra. În mijlocul acestei drame reînvie iubirea între Azra și iubitul ei din tinerețe, iar speranța se reaprinde pentru amândoi.  Urmareste serialul turcesc Tablou de familie Episodul 8 online subtitrat.
Sanem rămâne alături de mama sa și va lupta cu propria sa soră, în timp ce mezina familiei, Güneș (Tülin Ece), preferă să stea departe de lumea juridică. Totul culminează cu reapariția tatălui în viața lor, la 25 de ani după ce a fugit cu bona familiei, pentru a-și revendica o parte din afacerea familiei. Urmareste serialul turcesc Tablou de familie Episodul 8 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse