Minciuna Episodul 6

Urmareste serialul turcesc Minciuna Episodul 6 online subtitrat. Minciuna, este o poveste feminină puternică și realistă, concepută pe baza multor evenimente reale dureroase și izbitoare care au avut ecou în rândul publicului, Melike, care a supraviețuit în închisoare timp de 20 de ani de dragul fiicei sale, a căzut în mijlocul unei mari minciuni când a fost eliberată. Toate nedreptățile și răul care i s-au făcut se desfac în fața lui Melike, care își trage puterea din bunătate și lumină. Urmareste serialul turcesc Minciuna Episodul 6 online subtitrat.

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Acuzată că este ucigașa soțului ei, Melike este eliberată din închisoare după 20 de ani. Fără altă dorință decât aceea de a se reîntâlni cu fiica pe care și-a dorit-o de mult, Melike nu este conștientă de lumea de minciuni care o așteaptă afară. Melike se va confrunta nu doar cu minciuni, ci și cu familia răzbunătoare a soțului ei, care a numărat zilele pentru a se răzbuna. Chiar la începutul noii sale vieți, Melike trebuie să lupte, iar cea mai mare bătălie va fi să se apropie de fiica ei, Hazal. Totuși, acest lucru nu va fi ușor, deoarece Hazal nu este fiica reală a lui Melike. Urmareste serialul turcesc Minciuna Episodul 6 online subtitrat.
După ce află marele secret despre fiica lui Melike de la Hülya și Cengiz, Hazal trece imediat la acțiune. Drumul ei se intersectează și cu Berrin Aksoy și cu fiica ei, Duru Aksoy. Berrin crede că poate scăpa ușor de Hazal, dar se înșală amarnic. În încercarea de a scăpa de Hazal, Berrin face o greșeală care le atrage și pe Melike și Duru în evenimente. Acum, adevărul este pe punctul de a fi dezvăluit, iar viitorul tuturor depinde de Hazal. Urmareste serialul turcesc Minciuna Episodul 6 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse