Te-am asteptat atat de mult Episodul 12

Urmareste serialul turcesc Te-am asteptat atat de mult Episodul 12 online subtitrat. In serialul Te-am asteptat atat de mult joaca actorii: Özcan Deniz, Irem Helvacioglu, Mustafa Ugurlu, Caner Sahin, Durul Bazan, Ilhan Sen, Türkü Turan, Lila Gürmen, Sehsuvar Aktas, Selen Domaç. Te-am asteptat atat de mult îl are in distributie pe Özkan Deniz în rolul lui Kadir; un personaj îndepărtat de familia sa care a reușit să-și construiască o viață singur. I se alătură İrem Helvacıoğlu, care joacă în serial ca fotograf pe nume Ayliz, un personaj care a crescut fără tată în viața ei și a trebuit să se descurce singură toată viața. Urmareste serialul turcesc Te-am asteptat atat de mult Episodul 12 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Te-am asteptat atat de mult Episodul 12 online subtitrat

Descarcă episod

Descarcă

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4

-indisponibil-

13 martie 1992. Ziua în care întreaga familie Eren s-a prăbușit și s-a destrămat într-un cutremur imens. Kadir Eren, în vârstă de 17 ani, s-a crezut că este mort deoarece corpul său este pus pe lângă celelalte trupuri, deschide ochii. S-a întors la viață, dar și-a pierdut tatăl, un om pe care îl iubea mai mult decât propria sa viață. Urmareste serialul turcesc Te-am asteptat atat de mult Episodul 12 online subtitrat.
Mama sa s-a recăsătorit. Kadir nu se poate ține de viață, întotdeauna lipsește ceva. Până când o vede pe Ayliz … În acea zi, inelul pe care nu și l-a scos niciodată de pe deget, singurul lucru rămas de la tatăl său … îi cade și aterizează la picioarele lui Ayliz. Urmareste serialul turcesc Te-am asteptat atat de mult Episodul 12 online subtitrat.
Din acel moment, viața îi aduce împreună. Fiecare întâlnire dintre Kadir și Ayliz devine mai apropiata, dar acest lucru o sperie pe Ayliz. Urmareste serialul turcesc Te-am asteptat atat de mult Episodul 12 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

15,320FaniÎmi place
52CititoriConectați-vă
10,914AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse