Vremea despartirii Episodul 37

Urmareste serialul turcesc Vremea despartirii Episodul 37 online subtitrat. “Vremea despărțirii” are un subiect mai actual ca niciodată. Serialul spune povestea unei mame și a copiilor ei, forțați să plece din mediul rural în oraș.

Urmareste serialul turcesc Vremea despartirii Episodul 37 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4


[/passster]

Cennet – interpretată de minunata actriță Vahide Perçin – este o femeie puternică care s-a confruntat și s-a luptat cu viața ei plină de opresiuni foarte mulți ani în orașul provincial Mardin. Este a doua soție a unui bărbat, mamă și muncitoare, dar nu se răzvrătește niciodată împotriva a sorții cu care se confruntă. Urmareste serialul turcesc Vremea despartirii Episodul 37 online subtitrat.
Există un singur lucru la care se gândește mereu: copiii ei nu ar trebui să aibă aceeași soartă ca a ei. Așa că, atunci când se ivește ocazia, își părăsește „locul”, doar pentru a le oferi copiilor viața pe care o merită. Urmareste serialul turcesc Vremea despartirii Episodul 37 online subtitrat.
Cu toate acestea, această fericire nu va dura mult, pentru că fiica ei a fost prinsă într-o veche tradiție și vândută celui mai bogat om din sat, pentru măritiș. Acum, există doar două opțiuni pentru ei, moartea sau fuga. Urmareste serialul turcesc Vremea despartirii Episodul 37 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse