4 actori noi pentru serialul Yargi

Serialul Yargii este urmărit cu mare interes în cel de-al treilea sezon. 4 actori noi s-au alăturat distribuției serialului produs de Ay Yapım. Săptămâna aceasta sunt incluse nume noi care se alătură echipei serialului “Yargi”.

Alican Yücesoy se va alătura serialului, care cu fiecare episod îi fixează pe telespectatori pe ecranele Kanal D, cu personajul polițistului ‘Fırat’, Nașit Özcan cu personajul procurorului-șef ‘Ertuğrul’, Ayșegül Cengiz cu personajul penelistului procurorului-șef ‘Asiye’ și Sermet Yeșil cu personajul ‘Kubilay Amir’ care îl înlocuiește pe Metin Amir. Modul în care aceste personaje vor contura povestea serialului este deja așteptat cu nerăbdare.

Kaan Urgancıoğlu și Pınar Deniz sunt în rolurile principale ale serialului în care scrierea magistrală a lui Sema Ergenekon se întâlnește cu regia lui Ali Bilgin, iar aceștia sunt însoțiți de nume veterane și tinere precum Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arif Pișkin, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Ulvi Kahyaoğlu, Beren Nur Karadiș, Zeynep Atılgan, Merve Ateș, Gece Ișık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli și Alican Altun Onur Tekin.

În timp ce era încă la facultatea de drept, tatăl lui Ceylin a fost acuzat de o crimă pe care nu a comis-o. Există lege și există justiție, iar de când tatăl ei a fost trimis la închisoare, Ceylin știe de care parte se află. Ceylin devine avocat al apărării și este cunoscută ca o avocată curajoasă, dinamică și temerară, respectată de colegii ei, dar care are mereu probleme cu procurorii și poliția.

Ilgaz este un procuror lipsit de bun simț, care face totul ca la carte. Tatăl său este respectatul șef al departamentului de omucideri din cadrul Poliției din Istanbul și de la el Ilgaz își trage incoruptibilul simț al binelui și al răului. Pentru el, legea și justiția sunt același lucru. Așa că, atunci când Ceylin vine la el în căutarea unor informații de culise care să ajute la exonerarea unui client, Ilgaz o dă afară din biroul său.

Dar după ce fratele său este acuzat de crimă, Ceylin este cea la care apelează pentru ajutor.

 

Previous articleAcea fată Episodul 20
Next articleMostenirea TV Episodul 821