Filmul Sevmek Yüzünden va fi lansat vineri, 22 martie!

Trailerul filmului “Sevmek Yüzünden”, în regia lui Ahmet Kapucu, care va fi lansat vineri, 22 martie, a fost lansat. În comedia romantică în care joacă Ayça Ayșin Turan și Serhat Teoman, îndrăgiți actori din lumea cinematografiei și a serialelor de televiziune, o poveste de dragoste fierbinte îi așteaptă pe spectatori cu o reglare de conturi plină de distracție în trecut.

Filmul “Sevmek Yüzünden”, coprodus de PRT Film și 2518 Film și regizat de Ahmet Kapucu, numără zilele pentru a-l putea urmări. A fost lansat un nou trailer din film.

În această comedie romantică, publicul va asista la nașterea unei povești de dragoste impresionante și va însoți lupta unei femei puternice care trebuie să se împace cu trecutul ei atunci când se așteaptă cel mai puțin.

În filmul “Sevmek Yüzünden”, care va fi lansat vineri, 22 martie, talentata actriță Ayça Ayșin Turan interpretează personajul lui İdil, care s-a săturat de poveștile cu prinți fermecători și își propune să dea o nouă direcție vieții sale. Serhat Teoman dă viață personajului lui Ömer, care se retrage în carapacea sa după o mare pierdere.

Filmul, scris de Seçil Çömlekçi și Ahmet Kapucu, îi mai are în distribuție pe Ezgi Șenler, Ali Gözüșirin, Ali Yoğurtçuoğlu, Yasemin Yazıcı, Gizem Kala și Yıldız Kültür.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse