Asteptand soarele Episodul 52

Urmareste serialul turcesc Asteptand soarele Episodul 52 online subtitrat. In serialul Asteptand soarele joaca actorii: Kerem Bürsin, Hande Dogandemir, Yagmur Tanrisevsin, Ismail Ege Sasmaz, Emre Kinay, Gökçe Yanardag, Ebru Aykaç, Hasan Sahinturk, Simay Küçük, Ece Dizdar, Deniz Türker, Gökhan Atalay, Merve Hazer, Hale Akinli. Urmareste serialul turcesc Asteptand soarele Episodul 52 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Asteptand soarele Episodul 52 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Descarcă episod

Descarcă

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4


[/passster]

Demet este o femeie care se sacrifică, care și-a crescut fiica Zeynep de una singura. Ceea ce s-a întâmplat cu tatăl lui Zeynep a fost păstrat secret de Demet timp de mulți ani. Totul începe să se schimbe odată cu închiderea magazinului lui Demet. Urmareste serialul turcesc Asteptand soarele Episodul 52 online subtitrat.
În timp ce se confruntă cu dificultăți financiare, primește o mână de ajutor de la cea mai bună prietenă a sa Jale, care este directorul uneia dintre cele mai prestigioase școli private din Istanbul. Ea se oferă să le ajute pe Demet și pe Zeynep să se mute în Istanbul. Această ofertă constă în compensarea greșelii făcute de Jale în urmă cu mulți ani. Găsește un loc de muncă pentru Demet la magazinul surorii sale, iar acest loc de muncă îi aduce o mare surpriză lui Demet. Urmareste serialul turcesc Asteptand soarele Episodul 52 online subtitrat.
Lui Zeynep ii este greu să se adapteze la Istanbul. În prima zi la școală, Zeynep și Kerem, se ceartă între ei. Kerem este singurul fiu al proprietarului școlii. El guvernează școala ca și cum ar fi împărăția lui, îl torturează pe oricine îl enervează. Zeynep il salvează pe unul dintre colegii săi să fie torturat fără să știe că va plăti pentru asta. El încearcă să o facă să-și ceară scuze în fața școlii. Zeynep îl refuză și îl provoacă. Procedând astfel, primește sprijin din partea lui Barıș, un băiat pe care Kerem îl iubește ca un frate. Urmareste serialul turcesc Asteptand soarele Episodul 52 online subtitrat.
Faptul că Zeynep ar putea fi sportiva de succes este observat de profesorul de gimnastică, Cihan, care a avut și o relație cu mama lui Zeynep când erau adolescenți. Cihan începe să acorde mai multă atenție acestei fete talentate. Dar fiica lui Cihan, Melis, care este și ea studentă la aceeași școală, nu îi place deloc această situație. Melis se oferă să il ajute pe Kerem. Kerem este hotărât să se răzbune și a început deja numărătoarea inversă pentru un plan. Urmareste serialul turcesc Asteptand soarele Episodul 52 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Episoade noi

Alte episoade noi traduse