Bariere invizibile Episodul 14

Urmareste serialul turcesc Bariere invizibile Episodul 14 online subtitrat. Bariere invizibile este un serial de televiziune turcesc de dramă și comedie romantică produs de OJO Pictures, al cărui prim episod a fost difuzat pe 9 iunie 2021, regizat de Fehmi Öztürk și scris de Meriç Acemi. Serialul îi are în rolurile principale pe Bensu Soral și Kubilay Aka.

Urmareste serialul turcesc Bariere invizibile Episodul 14 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Urmareste serialul turcesc Bariere invizibile Episodul 14 online subtitrat. Leyla este o femeie de carieră de succes care a construit din nimic un lanț național de restaurante, dar se lovește de plafonul de sticlă atunci când un străin este adus pentru a conduce divizia. Mai rău, este bărbatul care i-a frânt inima la universitate! Urmareste serialul turcesc Bariere invizibile Episodul 14 online subtitrat.
Leyla demisionează dezgustată și deschide un nou restaurant chiar vizavi, intrând în război cu fosta ei firmă și fostul ei iubit. Leyla este hotărâtă să iasă învingătoare, dar cu ce preț? Urmareste serialul turcesc Bariere invizibile Episodul 14 online subtitrat.

Previous articleÎngeri tăcuți Episodul 28
Next articleCapcana iubirii Episodul 75 si 76