Îngeri tăcuți Episodul 28

Urmareste serialul turcesc Îngeri tăcuți Episodul 28 online subtitrat. Îngeri tăcuți este un serial de televiziune turcesc de dramă produs de Gold Film, regizat de Serdar Gözelekli și Bahadır İnce, și scris de Ayla Hacıoğulları, Vilmer Özçınar și Toprak Karaoğlu. Îi are în rolurile principale pe Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu și Mesut Akusta. Serialul este o adaptare după romanul cu același nume al lui Atike Hınçlıer publicat în 2018.

Urmareste serialul turcesc Îngeri tăcuți Episodul 28 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Drama este despre povestea unei familii din Usak care emigrează la Istanbul. Cennet, care muncește de tânără și se pregătește de căsătorie, se căsătorește cu Yılmaz, de care s-a îndrăgostit, și vine la Istanbul din satul ei ca mireasă. Ca urmare a căsătoriei lor, care a durat aproape patruzeci de ani, au trei copii. Căsătoria, care a început “la bine și la rău”, se încheie cu paralizia și moartea lui Cennet. Ea a lăsat în urmă trei copii și un soț în lacrimi. Cu toate acestea, scrisoarea care apare după înmormântare, dă peste cap faptele pe care le crede toată lumea. Se pare că scrisoarea pe care Cennet a scris-o înainte de a muri îl învinovățește pe soțul ei. Urmareste serialul turcesc Îngeri tăcuți Episodul 28 online subtitrat.
Acest lucru provoacă o divizare între frați: Feride, care își iubește întotdeauna tatăl necondiționat și îi este alături, Birsen, care este obișnuită să se supună la orice pentru a nu fi rănită, și Halil, care nu mai este de mult timp de partea tatălui său. În urma cercetărilor sale de-a lungul timpului, avocata lui Cennet reușește să găsească dovezi care să ateste acuratețea acestei afirmații. Urmareste serialul turcesc Îngeri tăcuți Episodul 28 online subtitrat.
De fapt, acest lucru nu este deloc dificil, deoarece Yılmaz este un bărbat care a fost întotdeauna violent nu numai cu soția sa, ci și cu copiii săi. Deși acesta este un secret deschis pentru toți cei din jur, nimeni nu a îndrăznit să se opună, în schimb, ei rămân tăcuți, mai ales Cennet. Scrisoarea pe care o lasă înainte de a muri este o dovadă care arată că adevărul este cât se poate de clar. Urmareste serialul turcesc Îngeri tăcuți Episodul 28 online subtitrat.
Deși este dureros pentru cei trei frați să se decidă unde să stea și să se întoarcă la socotelile neterminate din trecut, în timp, ei decid să-și vindece rănile și încep să lupte pentru a redeveni o familie. Între timp, între Halil și Zeynep, avocata care se ocupă de cazul mamei sale, se naște o mare dragoste. Zeynep luptă atât pentru Halil, cât și pentru Cennet. Urmareste serialul turcesc Îngeri tăcuți Episodul 28 online subtitrat.

Previous articleDragoste si speranta Episodul 155
Next articleBariere invizibile Episodul 14