Deceptia Episodul 18

Urmareste serialul turcesc Deceptia Episodul 18 online subitrat. Deceptia este un serial TV dramă turcesc semnat de Tims&B Productions, al cărui prim episod a fost difuzat pe 22 septembrie 2022, regizat de Murat Saraçoğlu, scris de Yıldız Tunç, cu Vahide Perçin, Ercan Kesal și Mustafa Uğurlu. Urmareste serialul turcesc Deceptia Episodul 18 online subitrat.

Urmareste serialul turcesc Deceptia Episodul 18 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Güzide Yenersoy este un respectabil judecător al tribunalului de familie care locuiește în Istanbul. Cu o căsnicie de 30 de ani și doi copii, Güzide Yenersoy are ceea ce ar putea fi descris ca simbolul unei familii perfecte. Soțul ei, Tarık, este un avocat experimentat și de succes, care își conduce propria firmă de avocatură. Urmareste serialul turcesc Deceptia Episodul 18 online subitrat.
Fiul ei, Ozan, este inginer constructor care lucrează la o companie de prestigiu, în timp ce fiica ei, Oylum, studiază medicina în Țările de Jos, la insistențele mamei sale. Urmareste serialul turcesc Deceptia Episodul 18 online subitrat.
Din exterior, familia Yenersoy are o viață perfectă bazată pe încredere și iubire, dar adevărul este complet diferit de această realitate falsă. Deși totul pare să meargă bine, Güzide nu este conștientă că evenimentele îngropate în trecut vor ieși din nou la lumină. Fiecare membru al familiei ei, pe care îl iubește și căruia îi dedică viața, o minte pe Güzide. Urmareste serialul turcesc Deceptia Episodul 18 online subitrat.
Nu știe că Oylum a luat decizia de a merge în SUA pentru a-și realiza visul de a studia dansul modern. În timp ce Oylum face numărătoarea inversă pentru ziua în care va pleca la New York, prietena ei de familie Tolga, pe care a întâlnit-o întâmplător la aeroport, devine partenerul ei în secret. Oylum nu este singurul care o minte pe Güzide. Urmareste serialul turcesc Deceptia Episodul 18 online subitrat.
După ce nu a primit promovarea pe care o aștepta, Ozan urmează sfatul prietenului său de a investi în criptomonede, dar se încurcă în probleme uriașe scufundând banii încredințați de prietenul tatălui său. Cu toate acestea, soțul ei este cel care comite trădarea care va schimba viața lui Güzide pentru totdeauna. Urmareste serialul turcesc Deceptia Episodul 18 online subitrat.
Tarık are o a doua familie, pe care o ține secretă de cinci ani. Când trădarea soțului ei este dezvăluită, Güzide se trezește confruntându-se cu realitatea că viața ei a fost o minciună. Urmareste serialul turcesc Deceptia Episodul 18 online subitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse